123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> General >> View Article

Uyku Seti 7

Profile Picture
By Author: Keena Catmull
Total Articles: 17
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Bahar ayına girmemizle birlikte nisan ve dugun aktiviteleri de yine hız kazanmaya basladı. Evlenecek olan ciftler, nisan yapacak olan aileler ve bu bireylerin yakın dost ve akrabalarını bu donemde tatlı bir telas sarar. Her seyin kısa bir sure icerisinde tamamlanması gerekmektedir. ornegin nisan toreni hazırlayacak olan aileler birbirlerine bohca adı altında cesitli hediyeler vermektedirler. Bu hediye bohcalarının icinde her kulture ve aile yapısına gore degisiklik gosterebilen esyalar yer alır. Klasik bir bohcada terlik, mendik, ic camasırı, gecelik, pijama takımı, havlu ve bornoz seti, kozmetik urunler ve buna benzer esyalar olur. Ancak daha kapsamlı bir sandık hazırlayanlar, bunlara ilaveten yatak ortusu, kıyafet takımı, ayakkabı ve canta, akrabalara kumas, uyku seti gibi seyler de koyarlar. Hele bir de dugun yapacak olan ailelerin isi daha zordur. cunku yeni acılacak olan bir ev icin ihtiyac listesi uzar da uzar. Sadece mobilya, bir evin eksiklerini kapatmaya yetmeyecektir. Ev ...
... tekstil urunlerinden, mutfak arac gereclerine, banyo takımlarından beyaz esyaya ve kucuk ev aletlerine kadar her seye ihtiyac duyulan bir evin alıs verisi de haliyle zaman alacaktır. İste bu tur hazırlıklar icerisinde olan ailelerin ve evlenecek gelin ile damat adaylarının imdadına yetisen evekspres.com sanal magazası, ihtiyacınız olan her seyi temin etmenizi saglayacak genislikte ve kalitede bir urun yelpazesine sahiptir.


En tanınmıs markalardan tutun da, ekonomik gelir duzeyi cok iyi olmayanların da ulasabilecegi maliyetlerde uretim yapan firmalara kadar tum ureticilerin urunlerinin kategorize edildigi evekspres.com adresinde butun aradıklarınızı bulabilirsiniz. Ev tekstili bolumunde bulunan urunler soyledir: Battaniye, pike takımı, yatak ortusu, bebek urunleri, banyo takımları, havlu ve bornozlar, paspaslar, masa ortusu, nevresim takımı, yastık ve yorgan ile uyku seti. Mutfak arac ve gerecleri icerisinde ise catal-bıcak-kasık takımı, yemek takımı, cay ve kahve takımları, kahvaltı takımları, tencere ve tava setleri, duduklu tencere gibi urunlerin tamamı mevcuttur. Ayrıca sos kaseleri, servis tabakları, kadehler, kupalar, tepsiler ve diger kaplar da bulunmaktadır. Ev dekorasyon urunlerinden ise tablolar, cesitli duvar stickerları, sabunluklar ve buna benzer urunler satısa sunulmustur. Son olarak kucuk ev aletleri icerisinde de elektrikli ve sarjlı supurgeler, epilasyon aletleri, tras makineleri, mutfak robotları, rondolar, meyve sıkacakları ve buna benzeyen urunler yer almaktadır. ustelik tum urunler garanti kapsamında olup, uretici firmadan kaynaklanan herhangi bir hata, kusur ya da defo olması durumunda urun degisimi de saglanmaktadır. urunlerin satısı esnasında isteyenler banka kartlarını ya da kredi kartlarını kullanırken, dileyenler kapıda odeme tercihini secebilirler. Ancak kredi kartına vade farksız on iki aya kadar taksit imkanının olması ozellikle nisanlanacak ve evlenecek olan ciftler icin buyuk bir avantajdır. cunku bu tur toren hazırlıkları oldukca masraflıdır. Toren yerinin kiralanması, yemek firması ile ve orkestra ile anlasılması, nisan ya da dugun kıyafetleri, ayakkabı, canta ve aksesuarlar, bahsisler, ulasım masrafları ve buna benzeyen daha bircok masraf butceyi zaten oldukca zorlayacaktır. En azından taksitli yapılan alıs verisler, aylık kucuk miktarlarda odeme yapılarak, zorlanmanın onune gecer. Bir de sanal magazalardan alıs veris yapmanın farklı bir avantajı vardır. O da sudur: Genel olarak yeni evlenecek olan ciftler alıs verise tek baslarına cıkamazlar.

Aile bireylerinin de katılımı ile gerceklestirilen alıs veris organizasyonu bazen tam bir kabusa donusebilir. ornegin uyku seti almaya sıra geldiginde erkek tarafı farklı bir urunu, kız tarafı farklı bir urunu begenebilir ve arada fiyat farkı da varsa kucucuk bir sebepten oturu tatsız tartısmalar bile yasanabilir. Bu gibi sorunların onune gecmek icin ihtiyacınız olan esyaları evekspres.com adresinden satın alabilirsiniz. Begendiginiz urun seceneklerini mail yoluyla herkese ilettikten sonra, urun karsılastırma seceneginden de yararlanarak rahatca en uygun olanı secebilir ve ortak bir karara varabilirsiniz. Bu sayede dugun ve nisan alıs verisiniz iskenceye donmez. ustelik birlikte gidilmesi gereken alıs verislere herkesin aynı anda katılımını saglamak icin ekstra efor sarf etmenize de gerek kalmaz. Bu tur organizasyonlarda konuklarınızın size alacagı armaganlarda zorlanacagını da hesaba katarak evekspres.com adresini onererek orada bulunan kategorilenmis urunlerden hangilerinin eksik oldugunu belirtebilirsiniz. Boylece hediye paketlerini acarken kotu surprizlerle karsılasmazsınız. ustelik dost ve arkadaslarınızı da alıs verise cıkmak ve saatlerce uygun dugun hediyesi aramak zahmetinden kurtarmıs olursunuz. ornegin yatak odanız icin uyku seti almayı unuttuysanız evekspres.com adresini onererek, oradan begendiginiz urun kodunu belirtmeniz yeterli olacaktır. İstediginiz seti size hediye etmek icin can atan birileri mutlaka cıkar. Tum bu avantajların yanı sıra, alıs veris sonrası elinizde posetlerle saatlerce gezip yorulmak zorunda da kalmazsınız. cunku evekspres.com'dan satın alıgınız urunler, stoklarda bulunması kaydıyla aynı gun icerisinde anlasmalı kargo firmasına verilir ve siparisleriniz, siz nerede olursanız olun en gec 3 ile 5 gun icerisinde adresinize teslim edilir. Teslimat sırasında herhangi bir ek ucret odemenize de gerek kalmaz. Tum bu kolaylıklardan sonra size kalan, o mutlu gununuzde doyasıya eglenmek ve anılarınıza mukemmel bir tanesini daha katmaktır. Evekspres.com ailesi olarak bizim amacımız tuketiciler olarak sizlerin daha kaliteli, daha mutlu ve daha huzurlu bir yasam surmeniz icin hayatınızı kolaylastırmak ve buna yonelik urunleri begeninize sunmaktır. Bu yuzden her gecen gun artan marka sayımız ve urun cesitlerimiz ile her butceye uygun fiyatlarımızla yanınızdayız.

Total Views: 377Word Count: 784See All articles From Author

Add Comment

General Articles

1. Enhancing Your Online Presence: The Synergy Of Website Design And Seo Packages
Author: Shaganasaral

2. Why Invest In An Uber Clone App For Your Startup
Author: Smith Joe

3. Unleashing The Power Of White Label Crypto Exchange Software For Startups
Author: white label

4. Buy Led Light Therapy For Skin For Radiant And Healthy Skin
Author: Zuzusales LLC

5. Hip Kits And Dining Aids – Improving The Quality Of Life Everyday
Author: Zuzusales LLC

6. 30w 24v Solidrive Electronic Non-dimmable Constant Voltage Driver By Magnitude
Author: David Hessen

7. Navigating Your Journey With Pratham Motors: Maruti Suzuki Driving School In Hsr Layout
Author: Pratham Motors

8. Best Accounting Software For Petrol Pump
Author: sidharthh08877

9. How To Create An Arbitrum Crypto Wallet & Evaluate Its Cost
Author: JohnJames

10. Can An Exchange Traded Fund Give You Good Returns Over The Long Term?
Author: SURAAJ

11. How Should You Plan For Your Retirement?
Author: SURAAJ

12. Harnessing Biological Odour Control Systems For Electronics Corrosion Monitoring
Author: Aqozz

13. Induce More Happiness By Not Searching How To Remove Glance From Lock Screen In Mi!
Author: Jaykant P

14. Choosing The Right Statistical Consultancy Services Africa For Better Results
Author: Stat Consul

15. Global Bottled Water Processing Market: Key Trends And Insights By 2028
Author: sonal

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: