123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> General >> View Article

Uyku Seti 6

Profile Picture
By Author: Keena Catmull
Total Articles: 17
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Ev tekstil urunleri sadece evlerde degil otel, restoran, hastane gibi hizmet veren mekanlarda da cokca kullanilmaktadir. Yatak ortusu, carsaf, yastik ve yastik kilifi, gibi urunler daha cok hastane otellerde tercih edilirken; masa ortusu, perde, hali gibi urunler pek cok mekanin ortak ihtiyac urun gruplari icerisinde yer almaktadir. Bazi muesseseler kendi reklamlarini yapmak icin masa ortusu, pecete, uyku seti gibi urunlere kendi isimlerini baski yapmaktadirlar. Bu isi de anlasmis olduklari fason firmalara belirli miktarda para karsiliginda yaptirmaktadirlar. ulkemize cok miktarda zincir otel ve restoran oldugunu ve bu mekanlarin birkac yilda bir malzeme degisimi yaptiklarini hesaba katarsak tekstil sektorunun nasil bir pazar payina sahip oldugunu anlayabiliriz. Ancak bireysel olarak alim yapanlarin sayisi da azimsanmayacak kadar coktur. soyle ki; Turkiye'de her gecen gun genc nufusun sayisi artmaktadir.
Gencler alis veris olgusunu cogu kez abartili bir sekilde algiladiklari icin ihtiyac fazlasi tuketim de haliyle fazla olmaktadir. Bu yuzden bireysel tuketicilere ...
... yonelik olan giyim, ic camasiri, triko gibi tekstil urunleri ile battaniye, nevresim takimi, pike takimi, havlu, bornoz gibi ev tekstil urunlerinin imalat orani da bir hayli yuksektir.


Bunlarin disinda topraklarimizin hammadde bakimindan bol olusu ve fabrika uretiminin yeterli olmasi sebebiyle ihtiyac fazlasi urunler de yabanci ulkelere ihrac edilmektedir. Tum bu sebeplerden oturu tekstil sektorunun ulke ekonomisine katkisinin buyuk oldugu ve bu sektore giren yatirimcilar ve girisimcilerin cok isabetli bir karar aldiklari soylenebilir. uretici firmalar imal ettikleri mallari kendi satis ofislerinde, butik magazalarda ya da alis veris merkezlerinde teshir edip satabilirler. Ancak son on-on bes yildir giderek ivme kazanan sanal magazacilik ile alis veris sekli internet uzerinden online alim satima donmus gozukmektedir. Bunun nedenleri arasinda teknoloji ve bilisim sektorundeki hizli ilerlemeler gosterilebilecegi gibi, daha hizli bir yasam stili benimseyen bireylerin ve toplumun, bu yogun tempo icerisinde angarya olarak gordukleri bir takim isleri ve mecburiyet dolayisiyla yapmak zorunda kaldiklari alis verisleri kisa zaman icerisinde ve hizli bir zaman icerisinde halletme cabalari da atlanmamalidir. cunku internet uzerinden gerceklestirilen satin alma islemleri neredeyse birkac dakika icinde halledilebilmektedir. ornegin yatak odasi icin uyku seti almak isteyen biri hele de modayi takip ediyorsa magaza magaza gezip fikir edinmek yerine evekspres.com web adresine girerek buradaki tum markalarin degisik renk ve desenlerdeki kreasyonlarini gorebilir ve iclerinden kendine hitap edeni rahatlikla secebilir. ustelik birkac urun arasinda sikistiysa, urun ozelliklerini kiyaslamak icin urun karsilastirma seceneginden de yararlanabilir. Bu sayede kendisi icin en uygun karari verip satin alma islemine gecer. Ardindan kisisel bilgileri ile iletisim bilgilerini bos alanlara girerek odeme tercihini yapar. odeme secenekleri arasinda banka hesap numarasindan odeme, kredi karti ile odeme, kapida kredi karti ile odeme ve kapida nakit odeme secenekleri yer almaktadir. Tuketici bunlardan herhangi birini tercih ettikten sonra islemini onaylar ve gunluk rutinine devam edebilir. Ä°ste, sadece birkac dakika icerisinde tum markalarin urun yelpazelerini ayni anda goruntuleyip satin almanizi kolaylastiran evekspres.com sayesinde, en fazla 5 gun icerisinde, Turkiye'nin neresinde yasarsaniz yasayin, yatak ortusu veya diger satin aldiginiz urunler evinize kadar teslim edilir. ustelik yapacaginiz alis verislerde pek cok indirim ve kampanyalardan da faydalanabilirsiniz.


sayet teslimat sirasinda herhangi bir kusur, defo ya da hata fark ederseniz musteri hizmetlerine durumu bildirmeniz yeterli. Evekspres.com musteri memnuniyetini on planda tutar ve sorunlu urunu degistirir. Zaten tuketici haklarini koruma kanunlarinda da gerekli yasal duzenlemeler mevcuttur. Ancak bu tur konularla pek fazla hasir nesir olmak istemeyen toplum yapisi yuzunden, bilincsiz bireyler pek cok magduriyet yasayabilmektedirler. Bu magduriyetlerin onune gecebilmek icin oncelikle herkes toplum icerisindeki kendi hak ve odevlerinin bilincinde olmali, sonra da guvenilir e-ticaret sitelerini tercih etmelidirler. Evekspres.com uzerinden satisa sunulan ev tekstil urunleri icerisindeki battaniye, yorgan, pike takimlari, nevresimler, uyku setleri ile kucuk ev aletlerinden mutfak robotu, meyve sikacagi, rondo, tiras makinesi, epilasyon aleti, sac duzlestiricisi gibi urunlerin tamami garantilidir. Ayrica yine evekspres.com web adresinde yer alan outlet bolumunden de cok uygun fiyatlara ve hatta degisik kampanyalardan yararlanarak ta alis veris yapabilirsiniz. Bu sayede butcenizi zorlamadan istediginiz urunlere sahip olmus olursunuz. Kredi kartina vade farksiz, faizsiz taksit imkani yapiliyor olmasi da, ayni urunu pesin fiyatina kucuk parcalar halinde odemenize olanak tanir. Boylece sizler, herhangi bir sey satin almak icin aylarca bekleyip urununuzun sezon sonu indirimine girmesini beklemek zorunda kalmazsiniz. Bu kadar cok imkan varken halen eski kusak dedigimiz bin dokuz yuz altmis ve oncesinde dogmus olanlar bildikleri alis veris yontemlerinden sasmamakta israrci davranmaktadirlar. Tabi ki bunda insanoglunun genel psikolojik yapisi, aliskanliklari ve birikim yeterliligi de rol oynamaktadir. Ne var ki israrci olmayip aktif bir sekilde internet kullaniciligi alaninda kendilerini gelistirirlerse, hem yorulmadan, fazla dolasmak zorunda kalmadan aradiklari her tur esyayi supurgeden, yemek takimina, battaniyeden, uyku seti ve yatak ortulerine, fotograf albumlerinden, banyo takimlarina, tepsilerden, cay makinelerine kadar tum ev ihtiyaclarini evekspres.com web adresinden hic yorulmadan satin alabilirler. Ayrica satin aldiklari urunler kargo firmasi tarafindan eve kadar teslim edildigi icin agir poset ve agir paket tasimak zorunda da kalmazlar. sayet internet kullaniminda iyi degillerse ya da daha hic bilgisayarla tanismamislarsa, halk egitim merkezlerinin ve belediyelerin acmis oldugu ucretsiz kurs etkinliklerine katilarak kendilerini burada gelistirmeleri de mumkundur.

Total Views: 390Word Count: 803See All articles From Author

Add Comment

General Articles

1. Finding The Best Hp Distributor In India: A Comprehensive Guide
Author: Tina Tiwari

2. Terra Drone, Unifly, Aloft: Utm For Global Aam Mar
Author: Ben Gross

3. The Path To Overcome Ocd With Therapy
Author: tanuchoksi

4. Develop Your Business With Next-gen Crypto Exchange Development
Author: .

5. Nuvo Upgrades Software With Equifax Data
Author: Ben Gross

6. Mastering The 14-day Ssb Coaching Program: Your Path To Success
Author: alpharegiments

7. Happiest Minds Technologies To Acquire Digital Engineering & Transformation Company - Puresoftware Technologies
Author: jamescolin

8. How To Overcome Your Fear Of Flying With Jetsaver
Author: Jetsaver

9. Kdpof And Hinge Technology Collaborate
Author: KDPOF

10. The Spiritual Heartbeat Of The Quran
Author: sofia

11. Strategic Surge | Carbon Fiber Car Market Opportunities 2032-2032
Author: Dataintelo

12. Bank Account Verification In India: Overview & Importance
Author: Jatin

13. Hip Pain: Causes, Symptoms & Treatment
Author: Tejaswini

14. Membangun Dunia Miniatur Impian Anda: Panduan Memilih Toko Miniatur Terbaik
Author: mini

15. Find The Perfect Home Renovation Company Near Me To Enhance Your Living Space
Author: All Property Services

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: