123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> General >> View Article

Uyku Seti 5

Profile Picture
By Author: Keena Catmull
Total Articles: 17
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Yeni bir ev kurarken o kadar cok ihtiyac cikar ki, surekli unuttugunuz yeni eksikler akliniza geldikce, elinizdeki listeniz kabarir ve dogal olarak masraflariniz beklemediginiz kadar artabilir. ornegin oturma odasi icin gerekli olan mobilyalari, perdeyi ve halilari satin alsaniz bile eksikler bununla kalmayacaktir. Vitrin ortuleri, dekoratif urunler, mumluklar, sehpa gibi pek cok eksik, siz yerlesmeye basladikca ortaya cikar. Ya da yatak odasi icin gardrop, baza, sifoniyer gibi buyuk esyalari satin alsaniz bile kullanmaya basladikca nevresim takimi, battaniye, yedek carsaf ve yastik kiliflari, bornoz setleri, uyku seti gibi urunlerin eksikligini hissedersiniz. ozellikle ev tekstil urunleri gozden kacabilen ancak gercekten ihtiyac duyulan urun listeleri arasinda on siralarda yer almaktadir. Bu tur urunleri pek cok magazadan, dukkandan ya da alis veris merkezinden satin alabilirsiniz. Ne var ki bu tur yerlere ulasmak icin harcanan fazladan zaman, trafikte yasanan yogun stres ve magazalarin her birini tek tek gezme zorunlulugundan kaynaklanan yorgunluk tam bir ciledir. ...
... Bu tur problemlerin onune gecmek ve tuketicilere keyifli bir alis veris imkani sunmak amaci ile hazirlanan evekspres.com web sitesi internet tabanli bir yazilim olup online alis veris sitesidir.


Evekspres.com adresinde ihtiyac duydugunuz her seyi bir arada bulabilirsiniz. Sac kurutma makinesinden, epilasyon aletlerine, tras makinelerine, sac sekillendiricilerine kadar butun kisisel bakim aletleri ile mutfak robotu, meyve sikma makinesi, rondo, gibi tum elektrikli ev aletleri musterilerin begenisine sunulmustur. Ayrica mutfakta lazim olabilecek tencere, duduklu tencere, tava, caydanlik, cezve, yemek takimi, kahvalti takimi, bardak takimi, kahve takimi, catal-bicak-kasik seti gibi arac ve gerecler de yine evekspres.com adresinin mutfak kategorisi icerisindedir. Evekspres.com adresine giris yaptiginizda outlet bolumune tiklarsaniz, anne ve bebek urunlerinden cep telefonuna, bilgisayara, giyim aksesuarlarindan kozmetik urunlerine, otomobil aksesuarlarindan temizlik ve tv urunlerine kadar cok farkli cesitlerde onlarca urunu bir arada goruntuleyebilirsiniz. Bilinen butun unlu markalari ve daha az taninmis diger markalari ayni platformda topladigi icin daha genis bir tuketici kitlesine ulasmayi hedefleyen evekspres.com, sizin davetinizle uye olup alis veris yapip nevresim takimi, uyku seti gibi ev tekstil urunleri ya da tablo, mumluk, duvar stickeri gibi ev dekorasyon malzemelerinden herhangi birini ya da birkacini satin aldigi taktirde, sizlerin de ozel indirim firsatlarindan yararlanmanizi saglamaktadir. Bu sayede annenize, babaniza, esinize, cocuklariniza, is arkadaslariniza, dostlariniza veya akrabalariniza onlarin en sevdigi hediyelerden alabilirsiniz. Hem de butcenizi yormadan kredi kartina vade farksiz taksit seceneklerinden birini tercih ederek odemelerinizi yapabilirsiniz. Kredi karti kullanmak istemiyorsaniz banka hesap numaranizi girebilir ya da teslimat sirasinda nakit islem yapmayi secebilirsiniz. cunku son yillarda kredi karti kullanicilarinin bilincsiz tuketim oranlarinin yukselmesi sebebiyle bircok insan magdur olmus ve kartlari kullanima kapanmistir. Hatta bu yuzden dagilan aileler bile bulmak mumkundur. Oysa kredi karti size harcamaniz icin hibe edilen ekstra bir para degildir. Harcama yaparken bunu mutlaka hatirlayarak ona gore davranmak gerekir. odeme kosullarinizin ne olduguna bagli olarak, kart limitiniz ne olursa olsun, sizin belirlediginiz harcama limiti belli bir miktari gecmemelidir. Taksitli alis verisler ise musterilerin bir defada odeyerek kendilerini sikintiya sokabilecekleri anda imdatlarina yetisen bir ozelliktir. Bu sayede cok sevdikleri herhangi bir urunu, aylarca para biriktirmeyi beklemeden satin alabilirler. O yuzden dogru kullanmak sarti ile kredi karti pek cok avantaj saglayacaktir.


ozellikle belirli bazi bankalarin sozlesmeli olduklari is yerlerinden veya markalardan satin alan tuketiciler fazladan taksit ya da indirim imkani da kazanabilmektedirler. Buna ek olarak kredi kartlarinda alis veris yaptikca biriken puanlariyla tekrar alis veris yaparak hic para harcamadan kendilerini mutlu edebilirler. Online alis veris sitelerinde de bu tur firsatlar bolca bulunmaktadir. ornegin ilk kez anne ve baba olacak olan ciftler hazirladiklari bebek odasi icin evekspres.com adresine girip tekstil urunleri kategorisine tikladiklari zaman bebeklerinin ihtiyac duyacagi her seyi bu alanda goruntuleyebilirler. Bebeklere ozel uretim yapan firmalarin ve unlu markalarin tum urun modellerinin yer aldigi bolume ek olarak urun karsilastirma sistemi konulmustur. Bu sayede rahatca kiyaslama da yapabilen anne ve baba adaylari yeni dogacak olan yavrulari icin renk renk battaniyeler, degisik uyku seti ve besik ortuleri satin alabilirler. ustelik satin alma esnasinda markalarin duzenlemis oldugu indirim kampanyalarindan faydalanip, evekspres.com araciligi ile yaptiklari alis verislerden ekstra puan kazanabilirler. Tum bunlarin yaninda ozel gun ve haftalarda da yine pek cok urun kampanyasina rastlamak mumkundur. Evekspres.com sanal magazasinin bir avantaji da siparis ettiginiz ayni gun icerisinde kargoya verilerek yola cikmasidir. Hem de kargoya hicbir ucret odemeden esyalarinizi urunlerinizi teslim alabilirsiniz. Kargo takip numarasi ile siparisinizin anlik yer bildirimlerini de internet uzerinden takip etmeniz mumkun. Bu kadar fazla avantaji bir arada sunan evekspres.com ailesi musteri memnuniyetini on planda tutarak hizmetlerini gelistirme cabasi icerisindedir. Bu yuzden gun be gun gelisen teknolojiden ve bilisim sektorunden faydalanarak uygulamalarini arttirmakta, bu surec icerisinde bunyesindeki markalara da her gun bir yenisini eklemektedir. Bu sayede son derece zengin bir urun yelpazesine sahip olmayi hedeflemektedir. Ancak bu sayede her zevke ve begeniye sahip olan genis bir musteri kitlesine hitap edilebilir. Ayrica gelir duzeyleri farkli olan herkesin kendine gore olan harcamalarini da hesaba katarak ayni turden urunun muadillerinin de kategorilerde yerini almasi muhimdir.

Total Views: 349Word Count: 788See All articles From Author

Add Comment

General Articles

1. Enhancing Your Online Presence: The Synergy Of Website Design And Seo Packages
Author: Shaganasaral

2. Why Invest In An Uber Clone App For Your Startup
Author: Smith Joe

3. Unleashing The Power Of White Label Crypto Exchange Software For Startups
Author: white label

4. Buy Led Light Therapy For Skin For Radiant And Healthy Skin
Author: Zuzusales LLC

5. Hip Kits And Dining Aids – Improving The Quality Of Life Everyday
Author: Zuzusales LLC

6. 30w 24v Solidrive Electronic Non-dimmable Constant Voltage Driver By Magnitude
Author: David Hessen

7. Navigating Your Journey With Pratham Motors: Maruti Suzuki Driving School In Hsr Layout
Author: Pratham Motors

8. Best Accounting Software For Petrol Pump
Author: sidharthh08877

9. How To Create An Arbitrum Crypto Wallet & Evaluate Its Cost
Author: JohnJames

10. Can An Exchange Traded Fund Give You Good Returns Over The Long Term?
Author: SURAAJ

11. How Should You Plan For Your Retirement?
Author: SURAAJ

12. Harnessing Biological Odour Control Systems For Electronics Corrosion Monitoring
Author: Aqozz

13. Induce More Happiness By Not Searching How To Remove Glance From Lock Screen In Mi!
Author: Jaykant P

14. Choosing The Right Statistical Consultancy Services Africa For Better Results
Author: Stat Consul

15. Global Bottled Water Processing Market: Key Trends And Insights By 2028
Author: sonal

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: