123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> General >> View Article

Uyku Seti 4

Profile Picture
By Author: Keena Catmull
Total Articles: 17
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Tekstil sanayisinin hizla gelismesinin pek cok nedenleri vardir. Bunlari kisaca su sekilde siralayabiliriz: ulke ekonomisinin giderek guclenmesi ve dolayli olarak devletin tekstil isine girmek isteyenleri veya zaten hali hazirda bu is ile ugrasanlari tesvik etmesi. Kazancin yuksek olmasi nedeni ile girisimci ve yatirimcilarin bu alana gecmise oranla daha fazla yonelmesi ve yatirim yapmasi. Hammadde bakimindan oldukca zengin topraklara sahip olan ulkemizin bu hammaddeye ulasma ve elde etme konusunda da daha buyuk gelismeler gostermesi. Iletisim aglarinin gelismesi sayesinde ozellikle Avrupa ulkelerindeki yeniliklerin daha kolay takip edilebilir olmasi. Genc nufusun artmasi sebebi ile daha cok is gucu temin edilmesi. Fabrika sayilarindaki artis sebebi ile gerekli ve yeterli makineler ile birlikte daha hizli uretim yapabilme gucu.


Satis aginin ve pazarlama tekniklerinin genislemesi ve gelismesi. Lojistik alandaki rekabetin dogurmus oldugu ucuz nakliye. calisan nufusun artisindan kaynaklanan hane basina dusen gelir seviyesinin yukselmesi. Moda kavraminin, ozellikle sosyal iletisim aglarinin da etkisiyle hizli bir ...
... degisim icerisinde olmasi ve her ay degisen trendler. Bunlar ve bunlara benzeyen daha bircok sebepler sayesinde yasanan olumlu gelismeler tekstil sektorune olan ilgiyi arttirmistir. Giyimin yani sira nevresim takimlari, battaniyeler, yorganlar, pike takimlari, havlu ve bornoz setleri, paspaslar, banyo setleri, perdeler, kilimler, vitrin takimlari, masa ortusu, uyku seti gibi ev tekstil urunleri de bu pazarda kendine buyuk bir pay kapmayi basarmistir. cunku gunumuz insani daha hizli bir tuketici toplum haline gelmistir. Hizli tuketilen her seyin de daha hizli bir sekilde yerine konmasi gerektigi asikardir. Eski nesil evindeki eskiyen, yipranmis esyalarini ya da giysilerini atmaya kiyamaz ve onarip yeniden kullanirken, yeni jenerasyon henuz cok az kullanmis olsalar da saglam ve kaliteli esyalarini, sadece modasi gectigi icin bile yenileri ile degistirebilmektedirler. Ama bu olaya kotumser bakmamak gerekir. Olumlu tarafi ise sudur: Insanlar tukettikler seylerin yenisini alirken, ya da sirf degisiklik olsun diye alis veris yaparlarken bir yandan da kendilerini tedavi etmektedirler. ozellikle kadinlar icin bu yadsinamaz bir gercektir. cunku alis veris yapan kisi adeta bir sinema filmine gitmis gibi sadece o aktiviteye odaklanir ve aklindaki tum sorunlarindan, endiselerinden, korkularindan, hayal kirikliklarindan veya onu mutsuz eden her ne varsa hepsinden o anlik ta olsa uzaklasma imkani yakalar. Bu sebeple de keyfi yerine gelir. Kisacasi bu durumu bir meditasyon cesidi gibi de yorumlayabiliriz. ozellikle Istanbul, Bursa, Ankara, Izmir, Antalya gibi buyuk sehirlerde yasayip cok tempolu bir hayata aliskin olun insanlar icin ruh sagligini dengede tutabilmek oldukca problemli ve zor bir istir. Bu yuzden olsa gerek, alis verisin rahatlatici etkisini azimsamamak gerekir. Az once de dile getirmis oldugumuz kalabalik sehirlerde yasayan insanlarin en cok tercih ettikleri magazalar, alis veris merkezleri icerisinde yer alanlardir. cunku bu alis veris merkezlerinde her urunle ilgili ayri ayri bircok magaza bulmak mumkundur. ustelik unlu markalar da bu tur mekanlarda daha fazla yer sahibidirler.


Bir baska sebep ise alis veris merkezlerinin icerisinde yer alan diger fast-food, restoran, sinema gibi bolumlerin de olusudur. Bu sayede disariya cikan bir kisi hem alis veris yapip, hem yemek yiyebilir, hem de bir filme gidip keyifli vakit gecirebilir. Ayrica ozellikle sonbahar ve kis aylarinda hava soguk oldugu icin kapali mekanlar daha cazip hale gelmektedir. Tum bunlarin yani sira artik insanlar aradiklari bir sey icin birbirinden cok uzak mesafede bulunan dukkanlara gitmeyi istememektedirler. ornegin yatak odasi icin uyku seti satin almak isteyen bir bayan, hem sisli'deki magazaya hem de Eminonu'ndeki magazaya giderek uzun bir sureci yolda ve trafikte gecirmeyi istemez. Iste insanlarin bu isteklerinden yola cikarak birbirinden farkli markalari ve bu markalarin urunlerini ayni platformda bulusturan sanal magazacilik; hem bireylerin bulunduklari ortamdan ayrilmadan alis veris yapmasina olanak saglamakta, hem de birbirinden cazip fiyat avantajlari ile butceleri korumaktadir. Sektor icerisinde sanal magazaciligin onde gelen liderlerinden biri olan evekspres.com; evinizde bulunmasi gereken her seyi iceriginde barindirmaktadir. unlu markalarin tencere ve tava setlerinden tutun, birbirinden guzel renk ve desenlerde uretilen nevresim takimlarina kadar her seye evekspres.com adresinden ulasabilirsiniz. Kullanimi son derece basit olan evekspres.com online alis veris sitesi icerisinde tum urunler kategoriler halinde musterilere sunulmustur. ornegin evi icin uyku seti almak isteyenlerin ev tekstil urunleri kategorisine tiklamalari yeterlidir. Ya da bebegi icin urun arayanlar yine tekstil bolumunden aradiklara esyalara ulasabilirler. Eve gelen konuklarini daha sik bir sekilde agirlamak isteyenler, mutfak kategorisine giris yaparak rengarenk cicekli, geometrik desenli, sade veya sik yemek takimlarinin tamamini ayni anda goruntuleyebilirler. ustelik evekspres.com adresi uzerinde yaptiginiz aramalar sonucunda iki veya daha fazla urun arasinda tereddutte kaldiysaniz, urun karsilastirma butonuna tiklayarak sectiginiz urun detaylarini kiyaslanmis bir sekilde goruntuleyebilirsiniz. Bu sekilde daha dogru tercihler yapmaniz kolaylasir. Evekspres.com adresi uzerinden alis veris yapmak icin banka hesap numaranizin ya da kredi kartinizin olmasi yeterlidir. Satin almak istediginiz urunleri girip, odeme seklinden size uygun olanini secebilirsiniz. ustelik kredi kartina vade farksiz sunulan taksit secenekleri, musterilerin odemeler konusunda butcelerini sikistirmamalarini saglamaktadir. Bunun yani sira dilerseniz urun teslimati sirasinda, nakit para ile de odeme yapabilirsiniz. Evekspres.com uzerinden yaptiginiz alis verislerde verdiginiz siparisler, stoklarda bulunmasi kosulu ile hemen ayni gun icerisinde anlasmali kargo sirketine verilir ve yola cikarak. Size bildirilen kargo numarasindan paketinizin nerede oldugunuz da internet uzerinden takip edebilirsiniz.

Total Views: 340Word Count: 810See All articles From Author

Add Comment

General Articles

1. Enhancing Your Online Presence: The Synergy Of Website Design And Seo Packages
Author: Shaganasaral

2. Why Invest In An Uber Clone App For Your Startup
Author: Smith Joe

3. Unleashing The Power Of White Label Crypto Exchange Software For Startups
Author: white label

4. Buy Led Light Therapy For Skin For Radiant And Healthy Skin
Author: Zuzusales LLC

5. Hip Kits And Dining Aids – Improving The Quality Of Life Everyday
Author: Zuzusales LLC

6. 30w 24v Solidrive Electronic Non-dimmable Constant Voltage Driver By Magnitude
Author: David Hessen

7. Navigating Your Journey With Pratham Motors: Maruti Suzuki Driving School In Hsr Layout
Author: Pratham Motors

8. Best Accounting Software For Petrol Pump
Author: sidharthh08877

9. How To Create An Arbitrum Crypto Wallet & Evaluate Its Cost
Author: JohnJames

10. Can An Exchange Traded Fund Give You Good Returns Over The Long Term?
Author: SURAAJ

11. How Should You Plan For Your Retirement?
Author: SURAAJ

12. Harnessing Biological Odour Control Systems For Electronics Corrosion Monitoring
Author: Aqozz

13. Induce More Happiness By Not Searching How To Remove Glance From Lock Screen In Mi!
Author: Jaykant P

14. Choosing The Right Statistical Consultancy Services Africa For Better Results
Author: Stat Consul

15. Global Bottled Water Processing Market: Key Trends And Insights By 2028
Author: sonal

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: