123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> General >> View Article

Yatak Ortusu

Profile Picture
By Author: Keena Catmull
Total Articles: 17
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Yatak odalarinda, misafir yatak odalarinda, cocuk ve bebek odalarinda yataklari susleyen en dekoratif urunlerden biri yatak ortusu olmakla beraber piyasada cok farkli alternatiflerle karsilasmak ta mumkundur. ciceklisinden geometrik desenlisine, renklisinden sadesine kadar her turlu renk ve dizaynda yatak ortusu uretilmektedir. Yatak ve baza boyutlarinin cesitliligine gore tek kisilik, cift kisilik ve double ortuler kolayca bulunabilir. Ayrica bazi bazalar kare ya da dikdortgen degil yuvarlak bicimde olduklari icin onlara ozel de ortu, nevresim takimlari ve uyku setleri uretilmektedir. Yani yatak mobilyasi piyasasi ile ev tekstil piyasasi surekli olarak birbiri ile etkilesim icerisindedirler. Ev tekstil urunleri, tekstil magazalarindan, halk pazarlarindan ya da sanal marketlerden satin alinabilir.


Ancak gunumuzun yogun is temposu icerisinde insanlar kendilerine bile dogru duzgun vakit ayiramazken, alis veris icin zaman ve enerji kullanma acisindan biraz tedirginlik yasamaktadirlar. cunku ...
... magazalar ya sehir merkezlerindeki belirli alanlarda ya da alis veris merkezlerinde bulunmaktadir. ozellikle Izmir, Bursa, Adana, Istanbul, Ankara, Antalya gibi buyuk sehirlerde yasayan tuketiciler ise buyuk sehirlerin trafiginde stresli ve zor anlar yasamaktadirlar. Hafta ici is cikislarinda imkan bulamayanlar hafta sonlarinda sevdikleriyle, dost ve arkadaslariyla, akraba ve aileleriyle zaman gecirmeyi istemekte ve sosyal faaliyetlere bile ancak zaman ayirabilmektedirler. Bu yuzden alis verisi en hizli ve kolay yapabilecekleri mecralari tercih etmektedirler. Bu ihtiyaca cevap veren evekspres.com sanal magazacilik ta son derece basarili bir atak gerceklestirmistir. Bunyesinde bulundurdugu onlarca farkli markanin yuzlerce urun secenegini musterilerine sunan evekspres.com ile musteriler rahat, guvenli ve hizli alis verisin tadini cikarabilirler. Nevresim takimlarindan uyku setlerine, havlu ve bornoz takimlarindan battaniye ve yorganlara, catal kasik bicak setlerinden, yemek takimlarina, duduklu tencereden cay ve kahve makinelerine, tras makinesinden elektrikli supurgeye, mutfak robotundan meyve sikacagina, sabunluklardan banyo paspaslarina kadar a'dan z'ye her turlu ev ihtiyacinin bulunmasi, tuketicilerin tek bir yerden tum ihtiyaclarini karsilayabilecegi anlamina gelmektedir. ustelik buyuk, kucuk tum markalarin urunleri kategorilenmis halde ve bir arada bulunduklari icin urun kiyaslamasi da rahatca yapilabilir. Hem urun detaylari, hem urun gorselleri musterilere acik bir sekilde gosterilmektedir.


Fiyatlar ise genel olarak piyasanin altinda seyreder. cunku sanal magazacilikta normal bir isletme giderlerinin tamami olmaz. ornegin dukkan kirasi yoktur. Tum urunler sirali olarak raflarda bulunur. Ayrica dukkan ya da magaza bulunmadigi icin kasiyer, tezgahtar, musteri temsilcisi, personel sorumlusu, mudur, mudur yardimcisi gibi cesitli meslek gruplarina ait kisiler de calismamaktadir. Dolayisiyla giderler de azalacaktir. Bundan mutevellit daha az miktardaki gider pusulalari, urun fiyat etiketlerine de yansitilmaktadir. Bu yuzden tuketiciler piyasada on liraya satilan bir urune burada yedi liraya ulasabilirler. Bu ornek pek cok urun icin gecerli bir ornektir. Evekspres.com adresinden alis veris yapmak son derece basit bir islemdir. oncelikle siteye uye olmak icin uyelik formu doldurmaniz gerekir. Ardindan hangi urun kategorisinden tercih yapacaksaniz o alana tiklayarak degisik marka, model ve renk seceneklerine goz atabilirsiniz. Satin almaya karar verdiginiz urun icin sepete ekleme butonuna basmaniz yeterli. Karsiniza cikan odeme seceneklerinden size en uygun olani tercih ettikten sonra, stoklarda bulunmasi kosulu ile siparisiniz ayni gun icerisinde kargoya verilecektir. Size ozel kargo takip numarasindan siparisinizin anlik yer bildirimlerine de internet uzerinden erisebilirsiniz. Evekspres.com web adresinden yapacaginiz urunler garantili olduklari icin musteri haklariniz her zaman korunacaktir. Satin aldiginiz urunun tesliminden sonra, ureticiden kaynaklanan bir hata, kusur, defo ya da baska bir sorun fark ettiginizde durumu musteri hizmetlerine bildirmeniz yeterli. Bu tur durumlarda urun degisimi ya da iade gerceklestirilerek magduriyetinizin onune gecilecektir.

Total Views: 397Word Count: 534See All articles From Author

Add Comment

General Articles

1. Enhancing Your Online Presence: The Synergy Of Website Design And Seo Packages
Author: Shaganasaral

2. Why Invest In An Uber Clone App For Your Startup
Author: Smith Joe

3. Unleashing The Power Of White Label Crypto Exchange Software For Startups
Author: white label

4. Buy Led Light Therapy For Skin For Radiant And Healthy Skin
Author: Zuzusales LLC

5. Hip Kits And Dining Aids – Improving The Quality Of Life Everyday
Author: Zuzusales LLC

6. 30w 24v Solidrive Electronic Non-dimmable Constant Voltage Driver By Magnitude
Author: David Hessen

7. Navigating Your Journey With Pratham Motors: Maruti Suzuki Driving School In Hsr Layout
Author: Pratham Motors

8. Best Accounting Software For Petrol Pump
Author: sidharthh08877

9. How To Create An Arbitrum Crypto Wallet & Evaluate Its Cost
Author: JohnJames

10. Can An Exchange Traded Fund Give You Good Returns Over The Long Term?
Author: SURAAJ

11. How Should You Plan For Your Retirement?
Author: SURAAJ

12. Harnessing Biological Odour Control Systems For Electronics Corrosion Monitoring
Author: Aqozz

13. Induce More Happiness By Not Searching How To Remove Glance From Lock Screen In Mi!
Author: Jaykant P

14. Choosing The Right Statistical Consultancy Services Africa For Better Results
Author: Stat Consul

15. Global Bottled Water Processing Market: Key Trends And Insights By 2028
Author: sonal

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: