123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL >> Automobiles >> View Article

Begagnad Hyrbil Kan Vara Et Smart Köp

By Author: hyrbilenbiz
Total Articles: 11

Hej. Jag har kommit över en begagnad bil som har drivits som en hyrbil från början. Den nuvarande ägaren är ägare nummer två efter hyrbilkörningen, det fick jag reda på mig själv genom att titta tillbaka på bilens ägarhistoria.

Bilen är nu fyra år och har gått 108.000 km. Den nuvarande ägaren har haft den i nästan exakt tre år. Priset är ganska överkomligt jämfört med jämförbara bilar, och den ser ganska trevlig ut, men jag var fortfarande skeptisk när jag upptäckte att den har gått som hyrbil. Jag har alltid trott att hyrbilar är hårt drivna och mindre väl behandlade. Detta leder jo till att slitdelar måste ersättas oftare och tidigare än andra bilar. Kan du hjälpa mig med din åsikt i frågan? Hälsning Knut

Georg svarar:

Hej Knut. Jag håller i princip med vad du skriver, och det kan nog vara klokt att vara lite extra medveten när man köper en bil som har kört som hyrbil.

Flera förare kan vara negativt för en bil, samtidigt som man inte vet hur de har hanterat den. Men samtidigt tycker jag att det är en myt att hyrbilar nödvändigtvis är så illa behandlad. Jag har funnit att de flesta som hyr en bil är vuxna människor som behöver en bil för att ta sig till jobbet eller på semester, och de behandlar inte nödvändigtvis bilen dålig.

Men man kan jo inte vara helt säker. Denna osäkerhet gör att man kan bli gåande och tänka på vad som kan dyka upp i framtiden.

Det är också mycket olikt hur en bilen körts. Vissa går i normal hyra med nya förare så gott som varje dag, medan andra kan ha varit i långsiktigt hyresavtal med ett företag där en person har kört hyrbilen hela tiden. Det är kanske inte så lätt att avgöra hur din bil har använts, men du kan åtminstone göra ett försök.

Hyrbilrabatt

När den nuvarande ägaren har haft bilen i tre år, finns det anledning att tro att han skulle ha upptäckt eventuella fel i samband med fordonets förflutna. Därför anser jag att det är klokt att fråga och gräva ordentligt här.

Jag rekommenderar också att du får tagit en ordentlig test av bilen på en verkstad. Det är nog extra viktigt i det här fallet. Verkstäderna vet var de ska se och leta, och de kommer sannolikt att avslöja om det finns några dolda fel här.

Kontrollera också noga bilens interiör. Skador eller trasiga saker här kan snabbt bli dyrt att reparera. Du kan överväger att kräva en rabatt som motsvarar vad det kostar att ersätta detta.

Du skriver att priset är gynnsamt i förhållande till jämförbara bilar, och det är också så det ska vara. Du bör få en liten hyrbilsrabatt på ett sådant köp. Om bilen kommer ut bra i testet och du känner att priset är rätt - då skulle jag inte tveka att köpa bilen.

hyrbilen.biz - Hyrbil företag har ett stort utbud av olika typer av bilar. Biluthyrning Erbjudandet är naturligtvis störst i de största byarna och mindre på små platsar.

Total Views: 70Word Count: 497See All articles From Author

Automobiles Articles

1. Imported Japanese Vehicles Are Cost Effective & High In Quality
Author: stc japan

2. Buying A Used Or Pre Owned Vehicles For Sale In Chicago
Author: JerryHaggertySr

3. How To Obtain Stress-free Car Financing In West Chicago
Author: haggertyford58

4. Choppers Modified From Old Harley Davidson Is Trending
Author: Levi Fysh

5. Experience Chauffer Service In Executive Cars Throughout London
Author: Toby Pratt

6. Save Big With Easy-run’s Fall Special!
Author: Al Freilich

7. Fordzero Down Lease Specialscheap Way To Drive New Ford Car
Author: haggertyford85

8. Cad, Cam, Cnc And Robots For Manufacturing In Future
Author: CAD, CAM, CNC And Robots For Manufacturing In Futu

9. Career Options And Job Opportunities For Mechanical Engineers
Author: Career Options And Job Opportunities For Mechanica

10. October Is National Transport Month
Author: Batteries & More

11. The 2017 Vw Golf Alltrack 135 Tdi: A Volkswagen Dealers Brief Overview
Author: Aaron Reddall

12. Important Things To Keep In Mind When Your Car Breaks Down
Author: Paul Zervos

13. E-rickshaws Are The Perfect Way To Keep Your City Green.
Author: Power Electric Vehicle

14. The Audi Car Dealers Miami Offer Certified Pre Owned Cars In Competitive Price
Author: sandyleonk

15. Top Three Reasons To Consider Outsourcing Your Cad Project
Author: Top Three Reasons To Consider Outsourcing Your CAD

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: