123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL » Automobiles >> View Article

Begagnad Hyrbil Kan Vara Et Smart Köp

By Expert Author: hyrbilenbiz

Hej. Jag har kommit över en begagnad bil som har drivits som en hyrbil frÄn början. Den nuvarande Àgaren Àr Àgare nummer tvÄ efter hyrbilkörningen, det fick jag reda pÄ mig sjÀlv genom att titta tillbaka pÄ bilens Àgarhistoria.

Bilen Àr nu fyra Är och har gÄtt 108.000 km. Den nuvarande Àgaren har haft den i nÀstan exakt tre Är. Priset Àr ganska överkomligt jÀmfört med jÀmförbara bilar, och den ser ganska trevlig ut, men jag var fortfarande skeptisk nÀr jag upptÀckte att den har gÄtt som hyrbil. Jag har alltid trott att hyrbilar Àr hÄrt drivna och mindre vÀl behandlade. Detta leder jo till att slitdelar mÄste ersÀttas oftare och tidigare Àn andra bilar. Kan du hjÀlpa mig med din Äsikt i frÄgan? HÀlsning Knut

Georg svarar:

Hej Knut. Jag hÄller i princip med vad du skriver, och det kan nog vara klokt att vara lite extra medveten nÀr man köper en bil som har kört som hyrbil.

Flera förare kan vara negativt för en bil, samtidigt som man inte vet hur de har hanterat den. Men samtidigt tycker jag att det Àr en myt att hyrbilar nödvÀndigtvis Àr sÄ illa behandlad. Jag har funnit att de flesta som hyr en bil Àr vuxna mÀnniskor som behöver en bil för att ta sig till jobbet eller pÄ semester, och de behandlar inte nödvÀndigtvis bilen dÄlig.

Men man kan jo inte vara helt sÀker. Denna osÀkerhet gör att man kan bli gÄande och tÀnka pÄ vad som kan dyka upp i framtiden.

Det Àr ocksÄ mycket olikt hur en bilen körts. Vissa gÄr i normal hyra med nya förare sÄ gott som varje dag, medan andra kan ha varit i lÄngsiktigt hyresavtal med ett företag dÀr en person har kört hyrbilen hela tiden. Det Àr kanske inte sÄ lÀtt att avgöra hur din bil har anvÀnts, men du kan Ätminstone göra ett försök.

Hyrbilrabatt

NÀr den nuvarande Àgaren har haft bilen i tre Är, finns det anledning att tro att han skulle ha upptÀckt eventuella fel i samband med fordonets förflutna. DÀrför anser jag att det Àr klokt att frÄga och grÀva ordentligt hÀr.

Jag rekommenderar ocksÄ att du fÄr tagit en ordentlig test av bilen pÄ en verkstad. Det Àr nog extra viktigt i det hÀr fallet. VerkstÀderna vet var de ska se och leta, och de kommer sannolikt att avslöja om det finns nÄgra dolda fel hÀr.

Kontrollera ocksÄ noga bilens interiör. Skador eller trasiga saker hÀr kan snabbt bli dyrt att reparera. Du kan övervÀger att krÀva en rabatt som motsvarar vad det kostar att ersÀtta detta.

Du skriver att priset Àr gynnsamt i förhÄllande till jÀmförbara bilar, och det Àr ocksÄ sÄ det ska vara. Du bör fÄ en liten hyrbilsrabatt pÄ ett sÄdant köp. Om bilen kommer ut bra i testet och du kÀnner att priset Àr rÀtt - dÄ skulle jag inte tveka att köpa bilen.

hyrbilen.biz - Hyrbil företag har ett stort utbud av olika typer av bilar. Biluthyrning Erbjudandet Àr naturligtvis störst i de största byarna och mindre pÄ smÄ platsar.

Total Views : 56Word Count Appx. : 497See All articles From Author

Automobiles Articles

1. 5 Tips To Get Cheap Car Insurance
Author: Luis Andrianto

2. Irvine Auto Repair Is The Right Shop For Good Quality Service
Author: Irvine Auto Repair

3. 5 Reasons To Opt For Dent Removal Paintless
Author: Dent Devils Ltd.

4. Why Your Auto Servicing Become Crucial?
Author: racelandauto

5. How To Get A Valuable Auto Repair?
Author: racelandauto

6. The Dos And Don’ts Of Car Modification
Author: Eliteautosports

7. A Guide To Leaf Springs And How To Maintain Them Properly
Author: Stewart Ralph

8. Thrive To Survive - Friendly Dodge And Friendly Ford's October Charity Event
Author: 1888PressRelease

9. 5 Factors To Consider When Buying Mercedes Benz
Author: Prashant Agarwal

10. The Used Cars For Sale In Detroit Allow You To Buy Luxury Vehicles At Competitive Rates
Author: lisonpinch

11. Installation Methods Of Flange Mount Bearing
Author: Ryan Justin

12. Get The Three Sixty Degrees Vehicle Diagnosis With The Help Of Telematics Device
Author: Erm Telematics

13. How To Prepare A Planning Checklist For A Luxurious Wedding Ceremony?
Author: Shilpa Sharma

14. Moto X (2016) Clears Ccc Certification In China, Likely To Be Launched Soon
Author: ANNU SHUKLA

15. Undercoating Your Vehicle – Everything You Must Know!
Author: Efrain Rivas

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: