123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL >> Automobiles >> View Article

Begagnad Hyrbil Kan Vara Et Smart Köp

By Author: hyrbilenbiz
Total Articles: 11

Hej. Jag har kommit över en begagnad bil som har drivits som en hyrbil från början. Den nuvarande ägaren är ägare nummer två efter hyrbilkörningen, det fick jag reda på mig själv genom att titta tillbaka på bilens ägarhistoria.

Bilen är nu fyra år och har gått 108.000 km. Den nuvarande ägaren har haft den i nästan exakt tre år. Priset är ganska överkomligt jämfört med jämförbara bilar, och den ser ganska trevlig ut, men jag var fortfarande skeptisk när jag upptäckte att den har gått som hyrbil. Jag har alltid trott att hyrbilar är hårt drivna och mindre väl behandlade. Detta leder jo till att slitdelar måste ersättas oftare och tidigare än andra bilar. Kan du hjälpa mig med din åsikt i frågan? Hälsning Knut

Georg svarar:

Hej Knut. Jag håller i princip med vad du skriver, och det kan nog vara klokt att vara lite extra medveten när man köper en bil som har kört som hyrbil.

Flera förare kan vara negativt för en bil, samtidigt som man inte vet hur de har hanterat den. Men samtidigt tycker jag att det är en myt att hyrbilar nödvändigtvis är så illa behandlad. Jag har funnit att de flesta som hyr en bil är vuxna människor som behöver en bil för att ta sig till jobbet eller på semester, och de behandlar inte nödvändigtvis bilen dålig.

Men man kan jo inte vara helt säker. Denna osäkerhet gör att man kan bli gåande och tänka på vad som kan dyka upp i framtiden.

Det är också mycket olikt hur en bilen körts. Vissa går i normal hyra med nya förare så gott som varje dag, medan andra kan ha varit i långsiktigt hyresavtal med ett företag där en person har kört hyrbilen hela tiden. Det är kanske inte så lätt att avgöra hur din bil har använts, men du kan åtminstone göra ett försök.

Hyrbilrabatt

När den nuvarande ägaren har haft bilen i tre år, finns det anledning att tro att han skulle ha upptäckt eventuella fel i samband med fordonets förflutna. Därför anser jag att det är klokt att fråga och gräva ordentligt här.

Jag rekommenderar också att du får tagit en ordentlig test av bilen på en verkstad. Det är nog extra viktigt i det här fallet. Verkstäderna vet var de ska se och leta, och de kommer sannolikt att avslöja om det finns några dolda fel här.

Kontrollera också noga bilens interiör. Skador eller trasiga saker här kan snabbt bli dyrt att reparera. Du kan överväger att kräva en rabatt som motsvarar vad det kostar att ersätta detta.

Du skriver att priset är gynnsamt i förhållande till jämförbara bilar, och det är också så det ska vara. Du bör få en liten hyrbilsrabatt på ett sådant köp. Om bilen kommer ut bra i testet och du känner att priset är rätt - då skulle jag inte tveka att köpa bilen.

hyrbilen.biz - Hyrbil företag har ett stort utbud av olika typer av bilar. Biluthyrning Erbjudandet är naturligtvis störst i de största byarna och mindre på små platsar.

Total Views: 72Word Count: 497See All articles From Author

Automobiles Articles

1. Construction Companies: Rent Your Crane
Author: Josh Myshak

2. Why Do You Invest In Top-quality Food Trucks?
Author: Randy Travis

3. Less Hazards More Safety
Author: Eesha Zaveri

4. Is Your New Year Resolution A New Car?
Author: Wiliams Orchard

5. Modifying Your Darling With Harley Parts For Enjoying The Next Rides
Author: Levi Fysh

6. Lineward
Author: Lineward Coproration

7. Silicon Carbide-a Compound Widely Used In Automobile, Electronics, And Steel Industries.
Author: marketresearchfutureprime

8. How To Install And Maintain A Hydraulic Starter
Author: Ryan gary

9. Pros And Cons Of Training Simulators
Author: Eesha Zaveri

10. Choosing A Reliable Auto Repair Service Provider In Seattle
Author: Justin Ward

11. How Do Lenders Calculate Ltv Ratio For Your Auto Loan?
Author: jeffery reynold

12. Rockman - The Top Manufacturers Of Aluminium Die Casting, Automotive Component & Auto Parts
Author: Rockman Industries

13. Car Care Tips To Maintain Your Car During Winters
Author: Neel patel

14. Why Front Wheel Alignment Is Seriously Important In Leduc
Author: Mark Josesh

15. Get The Best Quality Replacement Tires For Your Vehicle
Author: Justin Ward

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: