123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Business >> View Article

Sightseeing Med Hyrbil På Hawaii

Profile Picture
By Author: hyrbilenbiz
Total Articles: 11
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Hawaii är ett underbart paradis, och det finns mycket att se och uppleva. För att komma runt bör du hyra en bil, det är lätt att hitta en prisvärd sportig hyrbil på nätet, till exempel vid hyrbilen.biz. Det finns många biluthyrning sföretag att välja mellan och priserna på hyrbilar är verkligen rimliga.

Här är några tips på vad du kan se när du kommer till Hawaii. Du bör definitivt komma runt till minst två olika öar, eftersom erfarenheterna från de olika öarna är helt annorlunda.

Hawai'i (The Big island - 10 400 km2 - 185 000 pers)

Vulkanerna på Hawaii ligger på den största ön som heter Hawai'i, även kallad Big Island. Här finns strax under 200.000 personer. Om du kör bil måste du vara noga med att inte köra in den glödande lavan :-) Den mest aktiva vulkaner heter Kilauea och ligger i sydöstra hörnet av ön. Denna vulkan är imponerande. Sätt dig i din hyrbil och kör till en restaurang där du har utsikt över vulkanen under kvällen och natten och njuta av en läcker måltid i ...
... den tropiska värmen.

Maui (The Valley isle - 1 800 km2 - 144 000 pers)

Ön Maui är den näst största av öarna, och är känd som The Valley Island. Här är fantastiska klippformationer, men om du kör din hyrbil inåt på ön är det inte alltid så bra vägar.

Här är en bild av nålen i Iao Valley. Du kan lämna din hyrbil och vandra in på en tropisk stig. Det finns inga ormar i Hawaii så du är relativt säker.

Ouahu (The Gathering place - 1 550 km2 - 953.000 pers)

Ouahu är den folkrikaste av öarna i Hawaii. Här bor nära en miljon människor, de allra flesta i Honolulu med förorter, inklusive Waikiki. Det är lätt att få tag på en hyrbil, och nära Honolulu är det fina och breda motorvägar. Även på motorvägarna är hastigheten ganska måttlig.

Du bör besöka Waikiki Beach! Här är vackra stränder med skyskrapor i bakgrunden, och ett pulserande liv.

Här är en bild av Sandy Beach som är favoritstranden till president Barack Obama, USA. Han är från Hawaii och du har tur träffar du honom här. Du kan köra nästan hela vägen ner till stranden med din hyrbil. Sanden är underbart fin och bekväm. Vill du ha lite träning kan du hyra en kajak och paddla ut till öarna i bakgrunden. Ta inte kajaker på taket av den hyrbil, du kan hyra kajaker på platsen.

Och om du kommer att surfa är det underbara möjligheter! Hawaii är känd som den bästa surfplatsen i världen, med mycket höga vågor!

Är du intresserad av krigshistoria så ta ett besök på Pearl Harbor. Det kan vara köer så kom i tid. Det finns gott om parkeringsplatser för din hyrbil. Pearl Harbor är beläget strax norr om Honolulu. Det var här som japanerna bombade den amerikanska basen under andra världskriget. Amerikanerna skapade ett flytande museum av en av de sjunkna amerikanska krigsfartyg, se bilden ovan. Och på museet kan du givetvis se video av attacken.

Kaua'i (The Garden isle - 1 430 km2 - 66 000 pers)

Kaua'i kallas trädgårdsön. Du bör definitivt överväga att ta ett besök här. Flygplatsen är belägen på östra sidan av ön, och de flesta bor i Kapaa. Detta är en härlig plats, inklusive Wailua River State Park. Vi körde med vår hyrbil till utloppet av Wailua River och tog en flodbåt upp till en ormbunke grotta. Här var det hula dans och tropisk regnskog.

På västra sidan av ön är ett fantastiskt landskap som endast nås med båt.

Båten avgår från den sydvästra delen av ön. Det här är en dagsutflykt och du kan bada på den underbara stranden. Hit kommer du inte med din hyrbil eller andra bilar så detta är paradis på jord.

I det nordöstra hörnet av ön är en berömd fyrtorn med en fantastisk utsikt över Stilla havet. Branta klippor störtar ner i havet och tropisk vegetation rama in det hela. Du parkera bilen ca 1 km från fyrtorn och gå ut där.

Älskar du att dyka, finns det goda möjligheter överallt på ön. På många stränder går de stora sköldpaddorna upp för att lägga ägg. Tropiska fiskar finns massor av. Men respektera skyltarna, här är det farliga undervattensströmmar på många ställen. Speciellt om det finns stora vågor kan undervattensströmmarna vara starke och bära dig ut till havs.

Det finns flera botaniska trädgårdar på Kaua'i. Du kan köra ända fram och parkera din hyrbil. Vi besökte en på den norra sidan av ön, fantastiska tropisk vegetation inramad av taggiga bergstoppar och vackra stränder vid havet. Här kan du drömma dig bort.

Detta var i korthet en del attraktioner på någon av Hawaiiöarna. Jag har bara nämnt de största öarna här, det är mer spännande småöar. Vissa är inte tillgänglig för turister. Du når ut till öarna med flyg från Honolulu, och biluthyrning får du på flygplatsen på ön du besöker. Ha en bra resa!

hyrbilen.biz - Hyrbil företag har ett stort utbud av olika typer av bilar. Biluthyrning Erbjudandet är naturligtvis störst i de största byarna och mindre på små platsar.

Total Views: 153Word Count: 835See All articles From Author

Add Comment

Business Articles

1. Lucintel Forecasts The Global Agoraphobia Market To Reach $2 Billion By 2030
Author: Lucintel LLC

2. Lucintel Forecasts The Global Acute Care Hospital Bed And Stretcher Market To Reach $11 Billion By 2030
Author: Lucintel LLC

3. Lucintel Forecasts The Global Fibromuscular Dysplasia Treatment Market Is Expected To Grow With A Cagr Of 7.3% From 2024 To 2030
Author: Lucintel LLC

4. Elegant Glass Block Styles To Elevate Your Interior Decor
Author: ADVAN

5. Discover The Beauty Of Floating Stair Treads In Design
Author: ADVAN

6. Maximizing Bulk Sms Services Online
Author: Make My SMS

7. A Comparative Guide For Front-end Development: Angularjs Vs Reactjs
Author: Alena Mage

8. 7 Ways To Find New Donors: Tips For New Nonprofits
Author: Yash

9. Convenient And Reliable Taxi Service In Denver: Serving Thornton And Longmont
Author: Rebecca Jones

10. Sustainability Meets Tech - Eco-friendly Solutions In Modern Interior Design
Author: Alaikha

11. A Brief Guide To Stainless Steel Round Bars
Author: Neelkamal Alloys LLP

12. Digital Marketing And Freelancing: The Perfect Match For The Modern Workforce
Author: shahla

13. Upgrade Your Financial Infrastructure: The Key Role Of An Accounting Data Migration Agency
Author: admin

14. Union Tee Manufacturers In India
Author: Vivek Shah

15. How To Remove Black Magic From Your Home
Author: Shardanand Shastri

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: