123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Business >> View Article

Brukt Leiebil Kan Være Et Smart Kjøp

By Author: Adam Gill
Total Articles: 25

Brukt leiebil kan være et smart kjøp

Hei. Jeg har kommet over en bruktbil som har vært kjørt som leiebil fra starten av. Nåværende eier er eier nummer to etter leiebilkjøringen, dette har jeg funnet ut selv ved å sjekke bakover i bilens eierhistorie.

Bilen er nå fire år og har gått 108.000 kilometer. Nåværende eier har hatt den i nesten nøyaktig i tre år. Prisen er ganske rimelig i forhold til sammenlignbare biler, og den ser ganske fin ut, men jeg ble likevel skeptisk da jeg oppdaget at den har gått som leiebil. Jeg har alltid forestilt meg at leiebiler blir hardt kjørt og mindre bra behandlet. Dette fører jo til at slitedeler må skiftes oftere og tidligere enn på andre biler. Kan du hjelpe meg med din mening om saken? Hilsen Knut.

Georg svarer:

Hei Knut. Jeg er i utgangspunktet enig med det du skriver, og det kan nok være lurt å være litt ekstra bevisst når man kjøper en bil som har gått som leiebil.

Flere forskjellige sjåfører kan jo være negativt for en bil, samtidig som man ikke aner hvordan de har behandlet den. Men samtidig tror jeg nok også det er en myte at leiebiler nødvendigvis blir så dårlig behandlet. Jeg har erfart at de fleste som leier bil er voksne mennesker som trenger en bil for å komme seg til jobb eller på ferie, og de behandler derfor ikke nødvendigvis bilen dårlig.

Men man kan jo ikke være helt sikker. Denne uvissheten gjør at man kanskje blir gående og tenke på hva som kan komme til å dukke opp.

Det er også veldig forskjellig hvordan en leiebil har vært kjørt. Noen går i vanlig utleie med ny sjåfør så å si hver dag mens andre kanskje har gått i langtidsleie hos et firma der en og samme person har kjørt den hele tiden. Det er kanskje ikke lett å finne ut hvilken bruk din bil har hatt, men du kan jo i alle fall gjøre et forsøk.
Leiebilrabatt

Når dagens eier har hatt den i tre år er det grunn til å tro at vedkommende ville ha oppdaget eventuelle feil relatert til bilens fortid. Jeg tror derfor det er lurt å spørre og grave skikkelig her.

Jeg anbefaler også at du får tatt en skikkelig test av bilen, enten hos NAF eller på et verksted. Det er nok ekstra viktig i dette tilfellet. Verkstedene vet hvor de skal se og lete, og de vil med stor sannsynlighet kunne avsløre om det er noen skjulte feil eller mangler her.

Sjekk også nøye inne i bilen. Skader eller ødelagte ting her kan fort bli kostbart å ordne opp i. Da får du vurdere om du vil kreve prisavslag tilsvarende hva det koster å bytte ut dette.

Du skriver at prisen er gunstig i forhold til sammenlignbare biler, og det er også slik det skal være. Du bør få en liten leiebilrabatt på et slikt kjøp. Sånn sett kan dette i mange tilfeller være ekstra gode kjøp på bruktmarkedet. Hvis bilen kommer godt ut av testen og du føler prisen er riktig – da ville jeg ikke nølt med å slå til her.

Leiebilen.no – tilbyr Billig Leiebil og bilutleie fra 600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Alamo, Hertz, Europcar, Sixt, CarTrawler, flyttebil Advantage og Budget. Rimelig Leiebil Vi garanterer derfor svrt lave priser! Biler i alle fasonger: Vanlig bil, jeep, sportsbil, luksusbil, van og feriebil.

Total Views: 78Word Count: 563See All articles From Author

Business Articles

1. Looking For Accurate And Highly Responsive Hospital Mailing List To Enhance Business Revenue?
Author: Jane Cannon

2. Eglobedata Launches Reliable Email List Of 431,426 Manufacturing Industry Database To Better Leads
Author: Brayden Tyler

3. Massage Therapy For Optimal Health
Author: Adriana Albritton

4. Relationship Therapy Nederland Can Help You Learn Some Vital Things!
Author: Angelika Matthias

5. An Updated Guide To Recently Effective Osha Rules
Author: Micheal Shawn

6. How To Bitcoin Benefit And Profitable For You
Author: Oliva Nat

7. High Profit Business Opportunity
Author: NEHA BHANDARI

8. All That May Be Making Your Customers Unhappy
Author: Surabhi Joshi

9. Select The Best Women’s Fragrances As A Gift!
Author: Sheleena Sultan

10. Biotropin Fitness [hgh Somatropin 100 Iu] – 10 Vials – Lifetech Labs
Author: For more details :- Buy Steroids USA, Buy Steroids

11. Benefits Of Business Software For The Business Customers
Author: Philip hauges

12. Trace The Issues In Your Roofing And Call A Roofing Contractor Today
Author: Fred Lydick

13. A Door To Jewels World With Verities Of Collection
Author: Luis Marius

14. The Advantage Of Arranging Your Own Wedding Flowers
Author: Albert K Miller

15. Somapure [hgh 100iu]10 Amps – Meditech
Author: For more details :- Buy steroids, Buy Steroids Onl

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: