123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL >> Travel >> View Article

Sightseeing Med Leiebil På Hawaii

By Author: leiebilen
Total Articles: 25

Hawaii er et herlig paradis og her er svært mye å se og oppleve. For å komme seg rundt bør du leie deg en bil, det er lett å finne en rimelig og sportslig leiebil på nett, for eksempel hos leiebilen.no. Det er mange bilutleie firmaer å velge mellom og prisene på leiebil er absolutt rimelig.

Her er noen tips til hva du kan se når du kommer til Hawaii. Du bør absolutt komme deg rundt på minst to forskjellige øyer, da opplevelsene på de ulike øyene er helt forskjellig.

Hawai'i (The Big island - 10 400 km2 - 185 000 pers)

Vulkanene på Hawaii finner du på den største øyen som heter Hawai'I, også kalt The Big Island. Her bor det i underkant av 200 000 personer. Om du kjører leiebil får du være forsiktig så du ikke kjører den opp i den glødende lavaen :-) Den mest aktive av vulkanene heter Kīlauea og ligger i det sydøstre hjørnet av øyen. Denne vulkanen er imponerende. Sett deg i leiebilen din og kjør til en restaurant der du har utsyn til vulkanen utover kvelden og natten mens du nyter en bedre middag i tropevarmen.

aui (The Valley isle - 1 800 km2 - 144 000 pers)

Øyen Maui er den nest største av øyene og er kjent som The Valley Island. Her er fantastiske fjellformasjoner, men kjører du din leiebil innover på øyen er ikke veiene alltid like gode. Her er et bilde av Nålen i Iao-dalen. Du får sette fra deg leiebilen din og vandre innover på en tropisk sti. Det er ikke slanger på Hawaii så du ferdes relativt trygt.

Ouahu (The Gathering place - 1 550 km2 - 953.000 pers)

Ouahu er den folkerikeste av øyene på Hawaii. Her bor det tett oppunder en million mennesker, de aller fleste I Honolulu med forsteder, blant annet Waikiki. Her er det lett å få fatt i leiebil, og i nærheten av Honolulu er det fine og brede motorveier. Selv på motorveiene er hastigheten ganske moderat. Du bør besøke Waikiki Beach! Her er det flotte badestrender med skyskrapere i bakgrunnen, og et yrende liv.

Her er bilde av Sandy Beach som er yndlingsstranden til president Barack Obama, USA. Han er fra Hawaii og er du heldig treffer du han her. Du kan kjøre nesten helt ned til stranden med din leiebil. Sanden er fantastisk finkornet og behagelig. Vil du ha litt trening kan du leie kajakk og padle ut til øyene i bakgrunnen. Ikke ta kajakker på taket på leiebilen, du kan leie kajakker på stedet.

og vil du surfe er det fantastiske muligheter for det! Hawaii er kjent som det beste surfestedet i verden, med svært høye bølger!

Er du interessert i krigshistorie skal du ta et besøk til Pearl Harbor. Det kan være køer så vær tidlig ute på dagen. Det er gode parkeringsmuligheter for din leiebil. Pearl Harbor ligger rett nord for Honolulu. Det var her japanerne bombet USA's base under andre verdenskrig. Det er laget et flytende museum over et av de sunkne amerikanske krigsskipene, se bildet over. Og på museet kan du selvsagt se videoer fra angrepet.

Kaua'i (The Garden isle - 1 430 km2 - 66 000 pers)

Kaua'i er kalt hageøyen. Du bør absolutt vurdere å ta et besøk hit. Flyplassen ligger på østsiden av øyen og de fleste bor i Kapaa. Dette er et nydelig område, blant annet med Wailua River State Park. Vi kjørte med vår leiebil til utløpet av Wailua River og tok en elvebåt oppover til en bregnegrotte. Her var det hula-dansing og tropisk regnskog.

På vestsiden av øyen er det et fantastisk landskap som bare er tilgjengelig med båt.

Båten går fra sørvestre del av øyen. Dette er en dagstur og du kan bade på den fantastiske stranden over. Hit kommer hverken din leiebil eller andre biler så dette er paradis på jord.

På det nordøstre hjørnet av øyen er det et berømt fyrtårn med en fantastisk utsikt over stillehavet. Bratte klipper stuper i havet og tropisk vegetasjon rammer det hele inn. Du parkerer din leiebil ca 1 km fra fyrtårnet og går ut dit.

Er du glad i å dykke er det gode muligheter overalt på øyen. På mange strender kommer de store skilpaddene opp for å legge egg. Tropiske fisker er det massevis av. Men vis respekt for skiltene, det er farlige undervannsstrømmer mange steder. Særlig om det er store bølger kan undervannstrømmene være kraftige og føre deg til havs.

Det er flere botaniske hager på Kaua'i. Du kan kjøre helt frem og parkere leiebilen din. Vi besøkte en på nordsiden av øyen, fantastisk tropisk vegetasjon innrammet av spisse fjelltopper og med nydelige strender nede ved sjøen. Her kan du drømme deg bort.

Dette var kort om en del severdigheter på noen av Hawaii-øyene. Jeg har bare nevnt de største øyene her, det er flere spennende småøyer. Noen er ikke tilgjengelige for turister. Du når ut til øyene med fly fra Honolulu, og leiebil skaffer du deg på flyplassen på øyen du skal besøke.

God tur!

Leiebilen.no – tilbyr Leiebil og bilutleie fra 600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Alamo, Hertz, Europcar, Sixt, CarTrawler, flyttebil Advantage og Budget. Rimelig Leiebil Vi garanterer derfor svrt lave priser! Biler i alle fasonger: Vanlig bil, jeep, sportsbil, luksusbil, van og feriebil.

Total Views: 75Word Count: 861See All articles From Author

Travel Articles

1. Akhilesh Srivastava - Instrumental Person In It-enabled Projects
Author: Amrutha Golla

2. Akhilesh Srivastava - ‘assessing The Impact Of Mega Infrastructure Project Obor On Asia’
Author: Amrutha Golla

3. Akhilesh Srivastava’s Insights - Highways Modernisation For Greater Effectiveness And Sustainability
Author: Amrutha Golla

4. Get Adventure Experience By Choosing Tamang Heritage Langtang Trekking
Author: Life Himalaya Trekking

5. Everest Base Camp Trek To Explore Majestic Views
Author: Life Himalaya Trekking

6. Explore Globally Renowned Attractions With New York Holidays
Author: Daisy Wilkinson

7. Save More With Last Minute All Inclusive Holidays
Author: Daisy Wilkinson

8. Ramadan 2018 Packages Help Uk Muslims To Visit More Places
Author: Safeena Rahman

9. Holidays In Kathmandu- Travel Around The Popular Attractions
Author: SenKay Global Tours

10. Umrah Packages From Uk Can Now Be Booked With Ease
Author: Safeena Rahman

11. Welcome To Best Western Calcot Hotel In Reading
Author: Shivani Sharma

12. 4 Reasons That Will Tempt You To Visit Sri Lanka Now!
Author: sri_lankaeta

13. Getting The Best Out Of Pool Villas
Author: Michael Rush

14. Top Six Hotels And Homestays In Hoi Antoo Beautiful To Sleep!
Author: Ms. Emma Tran

15. Cheap Holidays To Agadir Take You To Intriguing Places
Author: Amanda Sutcliffe

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: