123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL » Beauty >> View Article

Et Nyt Look Med Hair Extensions

By Expert Author: Josef Crook

Hår extensions med ægte hår eller med fiberhår bruges når du ønsker at skabe hurtige forandringer med dit hår. Der findes mange teknikker, typer og kvaliteter og det er helt afhængigt af hvad du ønsker.
Former for extensions

• Clips on - Dette anbefales som en midlertidig løsning, f.eks til fest eller de dage hvor du vil gøre lidt ekstra ud af håret. Clips on hair extensions kan bruges både til at give fylde og til at give længde.

• Hot fusion - Anbefales hvis der ønskes en mere holdbar og permanent løsning. Her påsættes håret i totter af op til 1 gram pr. stk og der bruges keratin til påsætningen. Keratinen varmes op og derved kan hårtotten limes sammen med kundens eget hår, uden at beskadige håret.
Keratin er 100% naturligt og findes i forvejen i vores hår og negle. Påsætning af hot fusion hair extensions bør altid foregå hos en professionel og det frarådes på det kraftigste at forsøge at fjerne hot fusion extensions ved at trække i håret eller smelte keratinen. Keratin kan holde i flere måneder ved den rette pleje.

• Tape on - Er en fin løsning med en mellem holdbarhed. Tape extensions holder bedst hvis de påsættes med sandwichmetoden, så limsiderne klistres sammen med lidt hår imellem. Men tapen er meget sart overfor plejeprodukter, fedt i hovedbunden og på fingerne.

• Hestehale- Dette er en løsning der er velegnet til dem med et tyndt - og/eller kortere hår. Denne form for hair extensions kræver blot at ens eget hår kan sættes op i en lille hestehale som hår extensions hestehalen sættes fast på.

• Parykker - Er en rigtig god løsning hvis man f.eks af medicinske årsager har mistet håret. Der findes idag mange flotte parykker, som er lavet så det hverken kan ses eller mærkes at man bruger paryk. Parykker bør altid være lavet af ægte hår. Med mindre det blot er en paryk til fest, så kan fiber hår sagtens bruges.

• Hairpieces - Dette er den hurtige løsning til dem der ønsker et langt flot hår til f.eks fest eller en særlig lejlighed. Disse hairpieces findes både i ægte hår og fiber hår, og begge former for hair extensions er meget populære idag.

• Vævning - En teknik hvor håret flettes i små fletninger tæt på hovedbunden og der efter syes hair extensions på fletningerne. Dette bør dog kun udføres af de saloner der er specialister i dette.

Farve og struktur -

Der findes et stort udvalg af farver og strukturer hvad enten du vælger ægte hår extensions eller fiber hair extensions. I dag laves der fiber extensions der både ser ud og føles som ægte hår. Forskellen er dog at fiberhåret ikke reflekterer lys på samme måde som ægte hår gør. Hair extensions i ægte hår, ser derfor mere levende ud.

Pleje af hair extensions –

Det er vigtigt at pleje sine hair extensions på den rigtige måde. Vask altid med en mild shampoo og undgå f.eks produkter med olie, da olie kan opløse tape og keratin. Sov aldrig med dine extensions med mindre det er hot-fusion eller tape. Og lad altid dine hairextensions ligge og tørre på et håndklæde og børst dem først når de er helt tørre og har fået silikonedråber i spidserne.

About Info:

Få mere information om hår extensions hos www.behair.dk

Total Views : 39Word Count Appx. : 553See All articles From Author

Beauty Articles

1. Skin Doctor Can Only Suggest You About The Best Skin Care Treatment
Author: Abharan Dari

2. Facts That You May Not Known About Proteins
Author: NAVEEN KHANDELWAL

3. Get Gorgeous And Be Fashionable With Using Wigs
Author: Jacquelyn Wigs

4. Taking Care With Esthetician Tess Adams
Author: David John

5. How To Attain The Perfect Look For Your Special Day
Author: Alex Embry

6. Planning A Las Vegas Wedding Reception You Will Bask
Author: Elizabeth Martin

7. Things To Know Before Getting Rhinoplasty Surgery
Author: Pankaj Singhal

8. Simple Tips To Green Your Beauty Routine
Author: Angela Gross

9. Undesirable Eyelashes - Use Careprost
Author: Franky Jammy

10. Things You Should Know About Online Perfume Shopping
Author: Aman

11. Our Health & Wellness "must Read" Roundup: September
Author: David John

12. Changing Dull Eye Lashes To Beautiful Eyelashes With Latisse Serum
Author: Martin Adam

13. Daily Lip Care Routine You Should Follow
Author: Maria Dsouza

14. Find Short Haircuts For Curly Hair To Change Your Looks
Author: telensleth

15. Kaircin: Ayurvedic Facial Oil For Flawless Skin
Author: Kairali P

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: