123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL » Beauty >> View Article

Derfor Er Hair Extensions SÅ PopulÆre

By Expert Author: Josef Crook

I denne artikel kigger vi på de forskellige former for hår extensions og hvorfor de er så populære. Samtidig kommer vi lidt ind på de problemer der også kan være forbundet med hairextensions.

Hvad er hair extensions?

Der findes rigtig mange former for hair extensions på markedet idag. Både hair extensions i ægte hår - men også mange kvaliteter inden for ægte hår. En af de former for hair extensions der er blevet meget populær de senere år, er hot fusion; ægte hår der limes på med keratin som også er et 100% naturligt materiale. Det er den foretrukne måde når man ønsker både længde og fylde i håret - og en mere holdbar løsning. Ved god pleje kan disse extensions holde i mange måneder, afhængig af hvor hurtigt kundens eget hår vokser.

Indenfor de mere holdbare løsninger findes også vævning eller syning. Der er dog mange eksempler på hår der knækker og vi anbefaler derfor ikke denne metode. Når du vælger en af de mere holdbare metoder til dine hair extensions er det altid en god ide at kontakte en professionel hair extensionist eller frisør. Her får du masser af gode råd og hjælp til påsætning og pleje.

Om de forskellige former for hair extensions man kan bruge?

Hvilken teknik eller kvalitet man vælger, afhænger af mange forskellige faktorer. Både ægte remy hår og fiber hår fåes i mange kvaliteter, farver, texturer og længder. Og der er fordele og ulemper ved begge slags.

Og så er der naturligvis en stor prisforskel, da hairextensions i ægte hår kræver langt mere manuelt arbejde end fiber hår extensions.

Ægte hår: er det vi anbefaler hvis du ønsker en mere holdbar løsning til dine hairextensions. Det ægte hår er velegnet til dem der skal bruge håret hver dag og ønsker at det ser så naturligt ud som muligt. Det er altid en god ide at bruge en professionel extensionist hvis du vælger en holdbar løsning som f.eks hot fusion. Her får du den rette påsætning og gode råd om pleje og styling af dine hair extensions.

Syntetisk hår:

Der findes flere typer af fiber hår, bl.a. Toyokalon og Kanekalon. De helt billige fiber hår extensions, har et kunstigt og meget blankt udseende og som ofte filtrer allerede inden det har forladt butikken. Og så den lidt bedre kvalitet, der er blød og ofte ligner ægte hår. I mange billig-butikker finder du den første slags. Og i mere specialiserede butikker og webshops finder du den lidt dyrere og bedre kvalitet.

Hvad er risikoen ved hair extensions?

• De problemer, der kan opstå ved brug af hår extensions er blandt andet:

• Hot fusion kan, hvis det ikke flettes f.eks ved sport eller om natten, filtre sammen ved hovedbunden og være helt umuligt at rede ud til sidst. Problemet er dog nemt at løse når keratinen igen fjernes fra håret. Gå altid til en professionel hvis du oplever problemer med dine extensions, som regel findes altid en løsning på problemet.

• Det frarådes på det kraftigste at sove med clips-extensions da de små metalclips kan knække dit eget hår og derved give skader på håret.

• Forsøg aldrig på at trække/hive dine extensions af. Du risikerer blot at trække dit eget hår ud af hovedbunden og efterlade permanente skader.

Author Info:-

Få mere information om hair extensions hos http://www.behair.dk/

Total Views : 54Word Count Appx. : 555See All articles From Author

Beauty Articles

1. Skin Doctor Can Only Suggest You About The Best Skin Care Treatment
Author: Abharan Dari

2. Facts That You May Not Known About Proteins
Author: NAVEEN KHANDELWAL

3. Get Gorgeous And Be Fashionable With Using Wigs
Author: Jacquelyn Wigs

4. Taking Care With Esthetician Tess Adams
Author: David John

5. How To Attain The Perfect Look For Your Special Day
Author: Alex Embry

6. Planning A Las Vegas Wedding Reception You Will Bask
Author: Elizabeth Martin

7. Things To Know Before Getting Rhinoplasty Surgery
Author: Pankaj Singhal

8. Simple Tips To Green Your Beauty Routine
Author: Angela Gross

9. Undesirable Eyelashes - Use Careprost
Author: Franky Jammy

10. Things You Should Know About Online Perfume Shopping
Author: Aman

11. Our Health & Wellness "must Read" Roundup: September
Author: David John

12. Changing Dull Eye Lashes To Beautiful Eyelashes With Latisse Serum
Author: Martin Adam

13. Daily Lip Care Routine You Should Follow
Author: Maria Dsouza

14. Find Short Haircuts For Curly Hair To Change Your Looks
Author: telensleth

15. Kaircin: Ayurvedic Facial Oil For Flawless Skin
Author: Kairali P

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: