123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL >> Beauty >> View Article

Derfor Er Hair Extensions SÅ PopulÆre

By Author: Josef Crook
Total Articles: 3

I denne artikel kigger vi på de forskellige former for hår extensions og hvorfor de er så populære. Samtidig kommer vi lidt ind på de problemer der også kan være forbundet med hairextensions.

Hvad er hair extensions?

Der findes rigtig mange former for hair extensions på markedet idag. Både hair extensions i ægte hår - men også mange kvaliteter inden for ægte hår. En af de former for hair extensions der er blevet meget populær de senere år, er hot fusion; ægte hår der limes på med keratin som også er et 100% naturligt materiale. Det er den foretrukne måde når man ønsker både længde og fylde i håret - og en mere holdbar løsning. Ved god pleje kan disse extensions holde i mange måneder, afhængig af hvor hurtigt kundens eget hår vokser.

Indenfor de mere holdbare løsninger findes også vævning eller syning. Der er dog mange eksempler på hår der knækker og vi anbefaler derfor ikke denne metode. Når du vælger en af de mere holdbare metoder til dine hair extensions er det altid en god ide at kontakte en professionel hair extensionist eller frisør. Her får du masser af gode råd og hjælp til påsætning og pleje.

Om de forskellige former for hair extensions man kan bruge?

Hvilken teknik eller kvalitet man vælger, afhænger af mange forskellige faktorer. Både ægte remy hår og fiber hår fåes i mange kvaliteter, farver, texturer og længder. Og der er fordele og ulemper ved begge slags.

Og så er der naturligvis en stor prisforskel, da hairextensions i ægte hår kræver langt mere manuelt arbejde end fiber hår extensions.

Ægte hår: er det vi anbefaler hvis du ønsker en mere holdbar løsning til dine hairextensions. Det ægte hår er velegnet til dem der skal bruge håret hver dag og ønsker at det ser så naturligt ud som muligt. Det er altid en god ide at bruge en professionel extensionist hvis du vælger en holdbar løsning som f.eks hot fusion. Her får du den rette påsætning og gode råd om pleje og styling af dine hair extensions.

Syntetisk hår:

Der findes flere typer af fiber hår, bl.a. Toyokalon og Kanekalon. De helt billige fiber hår extensions, har et kunstigt og meget blankt udseende og som ofte filtrer allerede inden det har forladt butikken. Og så den lidt bedre kvalitet, der er blød og ofte ligner ægte hår. I mange billig-butikker finder du den første slags. Og i mere specialiserede butikker og webshops finder du den lidt dyrere og bedre kvalitet.

Hvad er risikoen ved hair extensions?

• De problemer, der kan opstå ved brug af hår extensions er blandt andet:

• Hot fusion kan, hvis det ikke flettes f.eks ved sport eller om natten, filtre sammen ved hovedbunden og være helt umuligt at rede ud til sidst. Problemet er dog nemt at løse når keratinen igen fjernes fra håret. Gå altid til en professionel hvis du oplever problemer med dine extensions, som regel findes altid en løsning på problemet.

• Det frarådes på det kraftigste at sove med clips-extensions da de små metalclips kan knække dit eget hår og derved give skader på håret.

• Forsøg aldrig på at trække/hive dine extensions af. Du risikerer blot at trække dit eget hår ud af hovedbunden og efterlade permanente skader.

Author Info:-

Få mere information om hair extensions hos http://www.behair.dk/

Total Views: 82Word Count: 555See All articles From Author

Beauty Articles

1. How To Choose Henna Hair Dye From Nmp Henna Powder
Author: rajveer

2. Choosing The Right Hair Salon For A Stunning Makeover
Author: Chris Babb

3. How To Get Rid Of Acne Scars – Natural & Cosmetic Treatments
Author: Pankaj Singhal

4. 12 Tips For A Positive Electrolysis Experience
Author: Emily Limoges

5. Gets Rid Of Unwanted Tattoo With Laser Treatment
Author: Pankaj Singhal

6. Tips For Removing You Hair Extension And Prevent The Damage
Author: Jeffrey Olive

7. Hydrating Face Mask –a Believe Of Shine
Author: Hagen Sanders

8. How To Get Rid Of Stretch Marks Post Pregnancy
Author: life scc

9. Help You Achieve The Perfect Look For Your Wedding
Author: Key West Wedding Hair and Makeup Artistry

10. Hydrate And Exfoliate Your Dull Looking Skin
Author: Lisa

11. Treat Your Hair Beautifully With Assurance And Care!
Author: Hazel Agnes

12. 7 Hottest Makeup Trends For Winter Brides By Amrit’s Hair N Beauty
Author: Anu sen

13. Undoubted Advantages Of Using A Face Mask
Author: Hagen Sanders

14. Why Indian Hair Extensions Are Perfect For Your Locks.
Author: Indian Hairvendor

15. The Art Of Shaving: Guidelines That Every Man Should Follow
Author: Michael Slade

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: