123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL >> Beauty >> View Article

Derfor Er Hair Extensions SÅ PopulÆre

By Author: Josef Crook
Total Articles: 3

I denne artikel kigger vi på de forskellige former for hår extensions og hvorfor de er så populære. Samtidig kommer vi lidt ind på de problemer der også kan være forbundet med hairextensions.

Hvad er hair extensions?

Der findes rigtig mange former for hair extensions på markedet idag. Både hair extensions i ægte hår - men også mange kvaliteter inden for ægte hår. En af de former for hair extensions der er blevet meget populær de senere år, er hot fusion; ægte hår der limes på med keratin som også er et 100% naturligt materiale. Det er den foretrukne måde når man ønsker både længde og fylde i håret - og en mere holdbar løsning. Ved god pleje kan disse extensions holde i mange måneder, afhængig af hvor hurtigt kundens eget hår vokser.

Indenfor de mere holdbare løsninger findes også vævning eller syning. Der er dog mange eksempler på hår der knækker og vi anbefaler derfor ikke denne metode. Når du vælger en af de mere holdbare metoder til dine hair extensions er det altid en god ide at kontakte en professionel hair extensionist eller frisør. Her får du masser af gode råd og hjælp til påsætning og pleje.

Om de forskellige former for hair extensions man kan bruge?

Hvilken teknik eller kvalitet man vælger, afhænger af mange forskellige faktorer. Både ægte remy hår og fiber hår fåes i mange kvaliteter, farver, texturer og længder. Og der er fordele og ulemper ved begge slags.

Og så er der naturligvis en stor prisforskel, da hairextensions i ægte hår kræver langt mere manuelt arbejde end fiber hår extensions.

Ægte hår: er det vi anbefaler hvis du ønsker en mere holdbar løsning til dine hairextensions. Det ægte hår er velegnet til dem der skal bruge håret hver dag og ønsker at det ser så naturligt ud som muligt. Det er altid en god ide at bruge en professionel extensionist hvis du vælger en holdbar løsning som f.eks hot fusion. Her får du den rette påsætning og gode råd om pleje og styling af dine hair extensions.

Syntetisk hår:

Der findes flere typer af fiber hår, bl.a. Toyokalon og Kanekalon. De helt billige fiber hår extensions, har et kunstigt og meget blankt udseende og som ofte filtrer allerede inden det har forladt butikken. Og så den lidt bedre kvalitet, der er blød og ofte ligner ægte hår. I mange billig-butikker finder du den første slags. Og i mere specialiserede butikker og webshops finder du den lidt dyrere og bedre kvalitet.

Hvad er risikoen ved hair extensions?

• De problemer, der kan opstå ved brug af hår extensions er blandt andet:

• Hot fusion kan, hvis det ikke flettes f.eks ved sport eller om natten, filtre sammen ved hovedbunden og være helt umuligt at rede ud til sidst. Problemet er dog nemt at løse når keratinen igen fjernes fra håret. Gå altid til en professionel hvis du oplever problemer med dine extensions, som regel findes altid en løsning på problemet.

• Det frarådes på det kraftigste at sove med clips-extensions da de små metalclips kan knække dit eget hår og derved give skader på håret.

• Forsøg aldrig på at trække/hive dine extensions af. Du risikerer blot at trække dit eget hår ud af hovedbunden og efterlade permanente skader.

Author Info:-

Få mere information om hair extensions hos http://www.behair.dk/

Total Views: 77Word Count: 555See All articles From Author

Beauty Articles

1. Things To Know Before You Set An Appointment With Hair Specialist.
Author: Indian Hairvendor

2. How Dermal Fillers Can Restore Your Youth
Author: Pankaj Singhal

3. Put A Check To Unwanted Body Hair Using Wax Strips
Author: ridgecadric

4. Embarrassed With The Ingrown Hairs After Waxing? Here Are The Tips
Author: Paul

5. Healthy Beauty Tips
Author: Divyavani Yalla

6. How To Choose Best Hair Transplant Clinic In India For Best Results
Author: Pankaj Singhal

7. My Lip Enhancement Experience In Dubai
Author: Shizakhan

8. Rejuvenate Your Skin With Reviderm Skin Polishing By Derma Skin Klinic
Author: Neeraj Pandey

9. 7 Anti-aging Tips For Your Skin
Author: Elena Smith

10. Facts About Indian Remy Hair Extensions.
Author: Indian Hairvendor

11. Botox - Best Anti-ageing Skin Treatment
Author: Pankaj Singhal

12. How To Choose The Best Natural Anti-aging Skin Creams
Author: Donald Brontes

13. Openkart Announces Major Discounts On Make-up Products & Exotic Perfumes
Author: Openkart

14. What Are The Benefits Of Shea Butter For Hair And Skin?
Author: Ba Cisse

15. Botox Treatment In Dubai – Laser Hair Removal Treatment In Dubai Can Help You Find A Smooth Skin!
Author: Abharan Dari

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: