123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL >> Investing---Finance >> View Article

Top 3 Redenen Om Uw Mobiele Telefoon Zorg

By Author: Alexander Schuil
Total Articles: 3

Volgens sommige rapporten , waaronder Gartner , het verwachte aantal gsm- eenheden in de wereld is 435 miljoen in de eerste helft van dit jaar , 2013 . Deze steeg met bijna 4 % ten opzichte van het voorgaande jaar . Nou , bij deze , kunnen we zeggen dat bijna ieder mens of familie op deze planeet heeft tenminste een mobiele telefoon toestel. Dit zal naar verwachting nog groter groeien als nieuwe modellen op de markt gebracht door de verschillende grootste fabrikanten van smartphones zoals Apple , Samsung , Sony Ericson en dergelijke. Met dat , denk je dat het je geld en tijd om je telefoon te garanderen is het waard?

Het zal u geld besparen !:-Het antwoord op bovenstaande vraag is ja als je denkt dat het je zal wat geld besparen in plaats van het kopen van een nieuw toestel wanneer u uw oude verloren . Dit is ook een van de belangrijkste redenen waarom veel mensen zorgen voor de mobiele telefoon en krijg mobiele apparatuur verzekering . Enkele statistieken zeggen dat de gemiddelde besparing die je kunt krijgen van doen zou kunnen oplopen tot € 600 in een jaar . U kunt deze krijgen door het hebben van je oude telefoon vervangen door de verzekeraar in plaats van een nieuwe te kopen met uw eigen geld . Dit kan ook van toepassing zijn voor bepaalde schade aan uw toestel.

Bescherming van uw gegevens en contacten:-Bovendien , een andere reden dat kan u overtuigen om te abonneren op mobiele verzekering is vanwege de bescherming van uw gegevens . Er zijn al een aantal verzekeringsmaatschappijen , in samenwerking met de belangrijkste aanbieders van telecommunicatiediensten , dat de bescherming van gegevens te bieden . Wat dit betekent is dat uw contactgegevens en andere bestanden in je verloren telefoon nog kan worden teruggehaald , zelfs als u uw oude apparaat verloren of gestolen is . Er zijn ook een aantal diensten die u zal toestaan om te traceren waar uw gestolen telefoon zich momenteel bevindt . Daarom kunt u ook bijhouden waar je het misplaatst , wat ideaal is voor vergeetachtige mensen.

De hoes is je geld waard:-Bovendien kan het antwoord op de bovenstaande vraag ook ja zijn als de dekking van de verzekering is het geld waard dat je uitgeeft voor. Nou ja , sommige mensen zijn ontmoedigd om mobiele telefoon te garanderen en krijgen mobiele apparatuur verzekering vanwege extra lasten en kosten in verband met de service . Echter, als het deksel is geweldig , waarom dan niet eens proberen , toch? In dit opzicht is een van de factoren die je moet kijken naar onder meer de maandelijkse vergoeding , type bescherming tegen , verlies , beschadiging of diefstal , alsmede uitgebreide garantie voor post-garantie defecten en nog veel meer.

Auteur van dit artikel zegt over hoe om goedkope mobiele telefoon te garanderen en krijgen mobiele apparatuur verzekering te krijgen. Voor meer informatie bezoek website.

Total Views: 66Word Count: 486See All articles From Author

Investing / Finance Articles

1. Revolutionary Mutual Fund Software Is A Great Source For Exquisite Performance Of Your Advisory Busi
Author: redvisiontech

2. Know About How Peer To Peer Lending Platform Works
Author: Loansninsurances

3. How To Get High Roi By Investing In Gold And Silver?
Author: Monica Sharma

4. Technical Analysis Course, A Necessity For Stock Market Trading
Author: Subrat Das

5. All You Need To Know About Understanding The Payment System Under Gst
Author: Neha Sharma

6. Steps To Get The Best Personal Loan Rate With This Tool
Author: Neha Sharma

7. The Ideal Remittance Guide You Should Refer To
Author: Neha Sharma

8. Make A Smart Money Transfer To India With These Tips
Author: Neha Sharma

9. Looking To Get An Optimum Result On Your Fd? Used The Fd Calculator
Author: Neha Sharma

10. Emi Vs Sip: Which Is The Better Options?
Author: Neha Sharma

11. Benefits Of Scheduling Future Transactions In Mutual Fund
Author: Neha Sharma

12. All You Need To Know About Online Tax Payments
Author: Neha Sharma

13. Do You Know The Benefits Of The Different Nri Accounts
Author: Neha Sharma

14. How To Enjoy Instant Credits Immediate Payment Service
Author: Neha Sharma

15. Angel Funding In India Is In High Demand
Author: Market Finance India

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: