123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL » Investing---Finance >> View Article

Top 3 Redenen Om Uw Mobiele Telefoon Zorg

By Expert Author: Alexander Schuil

Volgens sommige rapporten , waaronder Gartner , het verwachte aantal gsm- eenheden in de wereld is 435 miljoen in de eerste helft van dit jaar , 2013 . Deze steeg met bijna 4 % ten opzichte van het voorgaande jaar . Nou , bij deze , kunnen we zeggen dat bijna ieder mens of familie op deze planeet heeft tenminste een mobiele telefoon toestel. Dit zal naar verwachting nog groter groeien als nieuwe modellen op de markt gebracht door de verschillende grootste fabrikanten van smartphones zoals Apple , Samsung , Sony Ericson en dergelijke. Met dat , denk je dat het je geld en tijd om je telefoon te garanderen is het waard?

Het zal u geld besparen !:-Het antwoord op bovenstaande vraag is ja als je denkt dat het je zal wat geld besparen in plaats van het kopen van een nieuw toestel wanneer u uw oude verloren . Dit is ook een van de belangrijkste redenen waarom veel mensen zorgen voor de mobiele telefoon en krijg mobiele apparatuur verzekering . Enkele statistieken zeggen dat de gemiddelde besparing die je kunt krijgen van doen zou kunnen oplopen tot € 600 in een jaar . U kunt deze krijgen door het hebben van je oude telefoon vervangen door de verzekeraar in plaats van een nieuwe te kopen met uw eigen geld . Dit kan ook van toepassing zijn voor bepaalde schade aan uw toestel.

Bescherming van uw gegevens en contacten:-Bovendien , een andere reden dat kan u overtuigen om te abonneren op mobiele verzekering is vanwege de bescherming van uw gegevens . Er zijn al een aantal verzekeringsmaatschappijen , in samenwerking met de belangrijkste aanbieders van telecommunicatiediensten , dat de bescherming van gegevens te bieden . Wat dit betekent is dat uw contactgegevens en andere bestanden in je verloren telefoon nog kan worden teruggehaald , zelfs als u uw oude apparaat verloren of gestolen is . Er zijn ook een aantal diensten die u zal toestaan om te traceren waar uw gestolen telefoon zich momenteel bevindt . Daarom kunt u ook bijhouden waar je het misplaatst , wat ideaal is voor vergeetachtige mensen.

De hoes is je geld waard:-Bovendien kan het antwoord op de bovenstaande vraag ook ja zijn als de dekking van de verzekering is het geld waard dat je uitgeeft voor. Nou ja , sommige mensen zijn ontmoedigd om mobiele telefoon te garanderen en krijgen mobiele apparatuur verzekering vanwege extra lasten en kosten in verband met de service . Echter, als het deksel is geweldig , waarom dan niet eens proberen , toch? In dit opzicht is een van de factoren die je moet kijken naar onder meer de maandelijkse vergoeding , type bescherming tegen , verlies , beschadiging of diefstal , alsmede uitgebreide garantie voor post-garantie defecten en nog veel meer.

Auteur van dit artikel zegt over hoe om goedkope mobiele telefoon te garanderen en krijgen mobiele apparatuur verzekering te krijgen. Voor meer informatie bezoek website.

Total Views : 48Word Count Appx. : 486See All articles From Author

Investing / Finance Articles

1. The Best Social Security Retirement Strategies Can Secure Your Future After Retirement
Author: lauriejacckson

2. 5 Non-traditional Loan Facilities Offered By Vancouver’s Best Mortgage Brokerage Firms
Author: Robert Hensel

3. Why Timing Your Fixed Deposit Rates Alongside Festive Seasons Is A Must?
Author: Mayur Sheitty

4. Rate Cut: The Right Time To Purchase A Home
Author: Mayur Sheitty

5. Can The Size Of Your Business Affect Sme Loan Rates?
Author: Mayur Sheitty

6. Why Should You Avoid Applying For Multiple Home Loans?
Author: Mayur Sheitty

7. Virtual Cfo Services In Usa
Author: IBN Technologies Ltd

8. What Are Digital Personal Loans?
Author: veena kumari

9. How You Can Utilize Funds From Personal Loans
Author: veena kumari

10. Special Investment Plan For Special Child
Author: FundzBazar

11. Clear Your Mind, Embrace Price Action Trading
Author: John Arnold

12. Aquel Alquiler Coche Aeropuerto Alicante Metaforiza Aquel Gas Natural Filósofo Circa Este Engendrami
Author: Verena Vardon

13. De El Alquiler De Coches En Alicante Agrede Un Cornete Lóbrego, Un Perezoso Unimisma El Moquete Zar
Author: Jade Schroeder

14. Amén El Alquiler Coche Barato Alicante Festona El Cuadriguero Monosílabo, Un Prognatismo Se Mitiga
Author: Ella Robeson

15. Making The Right Investment
Author: Nithish George

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: