123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL >> Automobiles >> View Article

Billigare Biluthyrning I Sverige

By Author: Lonnie Perry
Total Articles: 11

Priset för att hyra bil i Sverige minska stadigt. Från 2011 till 2012 sjönk priset på biluthyrning med 2,6 procent. Nedgången är störst för uthyrning till utländska turister och för uthyrning till företag. Priset för hyrbilar har faktiskt sjunkit från 1998.

Den främsta orsaken till lägre priser är konkurrensen mellan de stora biluthyrningsföretag, och även att Internet-baserade företag tar sin del av kakan. Generellt stiger priserna på hyrbilar på sommaren eftersom turisterna efterfrågar hyrbilar. Men på de senare år har priset på sommaren inte stigit. De höga priserna på sommaren är branschen på många sätt att leva på resten av året. Hyrbil för en helg är faktiskt billigare i dag än för 15 år sedan.

Många menar att hyrbilföretag i dag är alltför snäll mot kunderna. Till exempel kan du avbryta en hyrbil strax före den avtalade pick-up utan att det kostar dig ett öre. Om du avbryter ett hotell eller ett tandläkarbesök i sista minuten måste du betala. Det är märkligt att det ska vara olika för biluthyrning.

Det är företag som hyr mest bil här i landet.

Enligt svensk statistik har företagen 80 procent av omsättningen för hyrbilar, medan privata och utländska turister står för respektive 14 och 6 procent av omsättningen. Totalt hyra ut bilar för ca 300.000 dagar och detta uppgår till cirka SEK 110 miljoner i omsättning.

Kolla priser

I Sverige finns det cirka 910 företag som sysslar med biluthyrning. De flesta kräver förare som är över 21 eller 25 år och tar extra kostnader om du är yngre eller du kommer att vara två för att köra..

Beställar du sommarsemestern på nätet, oavsett om det är paketresa eller flygbiljett, är det frestande att boka en hyrbil i processen. På webbplatserna för de flesta researrangörer och flygbolag kan du klicka på "hyrbil" och hyra en bil automatiskt. Det tar allt bara några minuter. Men gör du fem minuter extra kan du snabbt spara 1500-3000 SEK. Det måste sägas vara en bra timlön.

Använd sökmotorer

Använda sökmotorn till ett reseföretag eller liknande istället för att ringa eller klicka på hyrbil företag du vet namnet på. Många sökmotorer har direkt tillgång till priserna på flera utländska bilföretag och sökmotorer. Såhär når du flera hyrbilföretag på en gång, så som Holiday Autos, Avis, ebookers, Auto Europe och Carbookers. I Kelkoo.no får du tillgång till Avis, Auto Europa, MrJet, och många biluthyrningsfirmor som drivs genom CarTrawler.

Norwegian.no ofta dyra

Flygbolaget Norwegian är bra på flygningar, men det verkar som om de inte är så billiga på hyrbil. Jämfört med de andra tre platserna vi kontrollerat priserna med var Norwegian.no ofta dyra. Prisskillnaden är så mycket att du kan hyra en lyxbil genom Kelkoo.no eller Finn.no för samma pris som för en mellomklassebil på Norwegian.no.

hyrbilen.biz – Hyrbil företag har ett stort utbud av olika typer av bilar. Biluthyrning Erbjudandet är naturligtvis störst i de största byarna och mindre på små platsar. For More information please visit : hyrbilen.biz

Total Views: 125Word Count: 489See All articles From Author

Automobiles Articles

1. Recognizing The Real Value Of A Student Auto Loan
Author: jeffery reynold

2. Be A Pioneer In The Motorcycle Repairs Here's What You'll Need
Author: Levi Fysh

3. Rockman – The Leading Manufacturers Of Drive Chain Kits & Alloy Wheels For Two Wheelers
Author: Rockman Industries

4. The Most Effective Method To Become An Independent Tyre Dealer
Author: My Tyre Point

5. Atv Tyres
Author: Trident

6. Destiny International Filtration - Oil Cleaning Machine Manufacturer In India
Author: priya singh

7. Wounded Warrior Project & Harley-davidson Surprise Los Angeles Veteran With New Bike As Part Of Miss
Author: 1888pressrelease

8. Vectra - The Heavy Construction & Earth Moving Equipment Manufacturing Companies In India & Europe
Author: Vectra

9. Think Long Term Before You Decide On Your Auto Loan Term
Author: Kaitlin Miller

10. Tips On Choosing The Best Car Breakers Services In Birmingham
Author: Denny Sour

11. Benefits Of Scrap Car Removal In Birmingham
Author: Alex Stewart

12. Black Car, Limousine Service And Airport Transportation West Palm Beach Fl
Author: Classlimo

13. Matters To Look Upon While Looking For A Gear Manufacturer In India
Author: SONA BLW Precision Forgings Ltd.

14. Car Detailing Tips And Keep Your Car Exterior In A Superior Condition With Autofresh
Author: neel patel

15. Things To Know About The Availability Of Different Warranty Plans For Cars
Author: Ewan Thorpe

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: