123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL >> Automobiles >> View Article

Billigare Biluthyrning I Sverige

By Author: Lonnie Perry
Total Articles: 11

Priset för att hyra bil i Sverige minska stadigt. Från 2011 till 2012 sjönk priset på biluthyrning med 2,6 procent. Nedgången är störst för uthyrning till utländska turister och för uthyrning till företag. Priset för hyrbilar har faktiskt sjunkit från 1998.

Den främsta orsaken till lägre priser är konkurrensen mellan de stora biluthyrningsföretag, och även att Internet-baserade företag tar sin del av kakan. Generellt stiger priserna på hyrbilar på sommaren eftersom turisterna efterfrågar hyrbilar. Men på de senare år har priset på sommaren inte stigit. De höga priserna på sommaren är branschen på många sätt att leva på resten av året. Hyrbil för en helg är faktiskt billigare i dag än för 15 år sedan.

Många menar att hyrbilföretag i dag är alltför snäll mot kunderna. Till exempel kan du avbryta en hyrbil strax före den avtalade pick-up utan att det kostar dig ett öre. Om du avbryter ett hotell eller ett tandläkarbesök i sista minuten måste du betala. Det är märkligt att det ska vara olika för biluthyrning.

Det är företag som hyr mest bil här i landet.

Enligt svensk statistik har företagen 80 procent av omsättningen för hyrbilar, medan privata och utländska turister står för respektive 14 och 6 procent av omsättningen. Totalt hyra ut bilar för ca 300.000 dagar och detta uppgår till cirka SEK 110 miljoner i omsättning.

Kolla priser

I Sverige finns det cirka 910 företag som sysslar med biluthyrning. De flesta kräver förare som är över 21 eller 25 år och tar extra kostnader om du är yngre eller du kommer att vara två för att köra..

Beställar du sommarsemestern på nätet, oavsett om det är paketresa eller flygbiljett, är det frestande att boka en hyrbil i processen. På webbplatserna för de flesta researrangörer och flygbolag kan du klicka på "hyrbil" och hyra en bil automatiskt. Det tar allt bara några minuter. Men gör du fem minuter extra kan du snabbt spara 1500-3000 SEK. Det måste sägas vara en bra timlön.

Använd sökmotorer

Använda sökmotorn till ett reseföretag eller liknande istället för att ringa eller klicka på hyrbil företag du vet namnet på. Många sökmotorer har direkt tillgång till priserna på flera utländska bilföretag och sökmotorer. Såhär når du flera hyrbilföretag på en gång, så som Holiday Autos, Avis, ebookers, Auto Europe och Carbookers. I Kelkoo.no får du tillgång till Avis, Auto Europa, MrJet, och många biluthyrningsfirmor som drivs genom CarTrawler.

Norwegian.no ofta dyra

Flygbolaget Norwegian är bra på flygningar, men det verkar som om de inte är så billiga på hyrbil. Jämfört med de andra tre platserna vi kontrollerat priserna med var Norwegian.no ofta dyra. Prisskillnaden är så mycket att du kan hyra en lyxbil genom Kelkoo.no eller Finn.no för samma pris som för en mellomklassebil på Norwegian.no.

hyrbilen.biz – Hyrbil företag har ett stort utbud av olika typer av bilar. Biluthyrning Erbjudandet är naturligtvis störst i de största byarna och mindre på små platsar. For More information please visit : hyrbilen.biz

Total Views: 134Word Count: 489See All articles From Author

Automobiles Articles

1. Features Of London Taxis That Make Everyone Love It
Author: Dave Woods

2. How Are Radiators Changing Automobile Industries?
Author: Aarush Khatri

3. European Car Specialists Is One Of The Best Automobile Spare Parts
Author: Ram Mohan

4. Ankit Sales Is A Best Dealer/distributor/trader For All Automobile Spare Parts In Pune
Author: Ankit sales

5. Secrets About Luton Airport Taxis Only A Handful Of People Know
Author: Dave Woods

6. 3 Types Of Truck Tonneau Covers You Must Know About!
Author: Cass Cooper

7. Advantages Of Paintless Dent Removal In Sebastopol
Author: Justin Ward

8. Sony Laptop Repair And Replacement Service Centre In The Uk.
Author: Rosie Grace

9. Lg Gadgets Repair And Replacement Shop In The Uk.
Author: Rosie Grace

10. 5 Key Benefits Of Getting A Windshield Replacement In Arlington Va
Author: Julianne Adams

11. We Provide Fast, Quality Service For Motorola Repairs Across The Uk.
Author: Rosie Grace

12. Your Best Friend, The Locksmith
Author: Gary Smith

13. How Can You Better Your Approval Chances After An Auto Loan Rejection?
Author: Wiliams Orchard

14. Sell Your Old Mobile Phone Before Your Purchase New One
Author: Rosie Grace

15. 4 Factors To Consider Before Buying Weathertech Floor Mats
Author: Cass Cooper

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: