123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Home-and-Garden >> View Article

Ultrasonik Fare Kovucu

Profile Picture
By Author: Dante Turner
Total Articles: 4
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Çoğu insan bir haşere sorunu içinde onların ev ya da iş bir noktada ya da başka ile uğraşmak zorunda. Herkes kendilerini soruyor soru 'nasıl ben bu haşere tamamen kurtulurum?' olduğunu Çözüm, elektronik bir böcek Repeller kullanmak için olabilir. Kendinize soruyor olabilirsiniz: gerçekten işe yarıyorlar mı? Onlar, fare gibi zararlıları püskürtmek mi fareler, böcekler ve diğer istenmeyen canlılar? Cevap genellikle "Evet", çoğu durumda çalışır.
Oldu sınırlı araştırma yapılan ve elektronik Pest Repellers etkinliği ile ilgili olarak yapılan testler. Bu yüzden orada bilgi da sınırlıdır. Ancak, küçük bir araştırma yapılmış olan bu aygıtlar çalışan gösterilen genellikle olumlu.

Biz konuşmak hakkında daha önce orada elektronik böcek Repeller'ın farklı bir dazer ...
... göz atın sağlar. Biri en popüler böcek Repeller'ın elektromanyetik teknoloji kullanımı iddiaları biridir. Marka diyor "birim aslında değişiklikleri sizin kablolama etrafında normal alanı zararlıları sadece tahammül edemez bir ortam yaratmak." Bir başka popüler ultrasonik zararlı böcek Repeller türüdür. Bu tür söylemek "ultrasonik ses dalgaları saldırı işitsel ve sinir sistemlerinin en sık zararlıları onları ağrı ve rahatsızlık neden." Bu cihazların son İyonik Hava Temizleme teknolojidir. Bunlar iyonları ile Hava Temizleme püskürtücü zararlıları etkili bir yol olduğunu söylüyorlar. Haşere kovucu 3 ana teknolojileri bunlar. Gelecekte her makaleler hakkında daha fazla bilgi olacaktır.

El altında soru için geri, çalışıyorlar? Araştırma ve testler böcekler ve kemirgenler gerçekten bu cihazlar tarafından püskürtüldü olduğunu göster. Ultrasonik ses aygıtlarının her iki keşfedilmeden var mı bir 2002 üniversite çalışma doğruladı etkisi yanı sıra çiftleşme ve üreme çeşitli böcekler. Ayrıca Kanada bağımsız araştırmacılar tarafından yapılan bir başka çalışmada pest kontrol cihazları bu tür olumlu sonuçlar gösterdi.

Kanıtları göz önünde bulundurulacak diğer çok önemli bir nokta, repellers ve popülerlik olduğunu. Milyonlarca dünya çapında satıldı ve milyonlarca her yıl. Tüketici genellikle ne kadar iyi bir ürün olduğunu karar verir ve bu durumda, oldukça iyi çalışması gerekir. Maliyetine kıyasla (mali, hem de güvenlik ve zaman) kimyasal tedavi, elektronik Pest Repellers denemeye değer olabilir. Çoğu kişi "Evet" diyecek, onlar için çalışıyorum. Aldığımız geri bildirim son derece olumlu olmuştur. Bu yüzden lütfen, aşağıda listelenen bizim sitesini ziyaret edin.

Have you been seeking extra on fare kovucu? Check out Kenneth T. Palmer's blogging site and get additional information on fare kovucu satin right away.

Total Views: 195Word Count: 358See All articles From Author

Add Comment

Home and Garden Articles

1. How To Prepare Asian Fire Meat ?
Author: Coba Grill HK

2. Integrating Wash Basins Into Modern Interior Design
Author: genxbathware

3. Hobbies During Coronavirus
Author: Melissa charm

4. Elevate Your Home Decor With Stunning Black Wallpaper
Author: Shruti

5. Identifying The Most Common Venomous Spiders In Jupiter, Florida
Author: Mike Prickett

6. Types Of Mosquitoes In Florida And How To Prevent Them
Author: Mike Prickett

7. Pothos Fertilizer
Author: Nidhi

8. Pothos Overwatered
Author: Nidhi

9. Transform Your Space With Murphy Beds In Naples, Florida
Author: Zulkifl

10. Preserving Beauty: Proactive Pest Control In Marietta, Ga
Author: Urban Wildlife Control

11. What Is The Cost Of Cleaning Out A Garage?- Expert Guide
Author: Carrie N. Thomas

12. Plants For Office With No Windows
Author: Nidhi

13. Scaffolding Services In Birmingham
Author: Scott

14. Worst Time To Water Plants
Author: Nidhi

15. Revitalize Your Home: Top 5 Reasons To Replace Your Fascias
Author: Gutter Empire Vancouver

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: