123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL » Insurance >> View Article

Verzekering Dekking Voor Uw Mobiele Telefoon Tegen Verlies Of Beschadiging

By Expert Author: Alexander Schuil

Het huidige aanbod van mobiele telefoons die beschikbaar zijn vanaf de top fabrikanten als Apple zijn , Samsung , HTC , Sony , Blackberry , en anderen zijn zeer geavanceerd en hebben een lange lijst van functies die kunnen worden uitgevoerd . Dit is de reden dat ze worden genoemd " smart phones " , en ze zijn zo geavanceerd dat ze het grootste deel van de functies van een personal computer kan presteren.

Volledige verzekeringsdekking:-Omdat een mobiele telefoon voert zoveel gegevens over je persoonlijke leven , alsmede de activiteiten van het dagelijks leven , het verlies van een of schadelijke men door een ongeval is iets dat heel traumatisch zou kunnen zijn voor de eigenaar . In Europa zijn er bedrijven die nu uw smart phone zal verzekeren voor het geval het is beschadigd bij een brand , vallen , diefstal , enz. Op basis van de aard van de slimme telefoon je hebt , kunt u regelen voor de mobiele telefoon verzekering voor diefstal , beschadiging als gevolg van regen , storm , brand of alle handelingen van de natuur , thuis of in het buitenland . Echter, als uw telefoon wordt gestolen of beschadigd is geraakt als gevolg van een onwettige activiteit , dan is een politierapport of enige vorm van bevestiging bewijs is vereist.

Limited Global Insurance Coverage:-Terwijl uitgebreide wereldwijde dekking wordt gegeven voor de bovengenoemde oorzaken , zij eraan herinnerd dat de meeste bedrijven niet zal uitgeven mobiele telefoon verzekering voor schade als gevolg van normale slijtage , glazen afdekplaat scheuren of krassen of beschadigingen die ontstaan door om dagelijks te gebruiken . Deze bedrijven zijn vrij strenge eisen aan de manier waarop de slimme telefoon is behandeld , voordat ze stappen om terug te betalen of bieden u een soortgelijke telefoon te nemen . Er zijn een aantal clausules met betrekking tot de eventuele schade van uw verzekerde mobiele telefoon , voor kleine beschadigingen , zullen de kosten van de reparatie werkzaamheden aan de telefoon worden terugbetaald aan de klant . Als de telefoon is gevonden te zijn niet te repareren of gevonden om een totaal verlies , wordt u vergoed de kosten van een vervangende smartphone.

Zeer Redelijk Premies:-De mobiele telefoon verzekering die door deze bedrijven in Europa , vooral in Nederland , omvat vele soorten gadgets . Deze omvatten de I - Phone , I - Pads en tablets van bedrijven als Samsung , enz. U hebt de mogelijkheid van het verzekeren van uw elektronische gadgets , afhankelijk van de diensten die elk programma biedt en de hoeveelheid geld die je moet betalen als premie voor de dienst . Voor high - end en zeer dure smartphones , tablets en andere items is er een hogere jaarlijkse premie beleid dat een vervanging voor het item dat je hebt verloren heeft , er is een optie van het betalen van een maandelijkse premie ook, maar alle abonnees zullen moeten betalen een eenmalige administratiekosten in rekening , afhankelijk van de waarde van uw smartphone of tablet.

Auteur van dit artikel zegt over hoe om goedkope mobiele telefoon verzekering te krijgen. Voor meer informatie bezoek website.

Total Views : 69Word Count Appx. : 519See All articles From Author

Insurance Articles

1. Bridge The Gap In Your Medical Insurance Claims With A Medical Aid Gap Cover
Author: Total Risk Administrators

2. Best Accountants In Tampa Provides Big Profits For Small Business
Author: hunter rowland

3. Steps To Buy Car Insurance Online
Author: Nansi Bhardwaj

4. Santa Clara Insurance Comes Up With An Innovative Solution To Secure Your Future
Author: mikeheige

5. Bajo Qué Situación Debo Pedir Un Préstamo Personal
Author: Abel

6. All You Need To Find Out About Cheap Auto Insurance No Credit Check
Author: Victor Cano

7. Tips For Finding Affordable Private Health Insurance
Author: Pravat

8. All You Need To Know About Business Insurance – Check Faqs!
Author: Brijesh

9. Important Tips On Marine Insurance Policy
Author: Plan Cover

10. Augment Consumer Loyalty With Vehicle Telematics
Author: Sud Gover

11. The Insurance And Risk Management Brokerages Have The Best Practices To Deliver Superior Solutions T
Author: mikeheige

12. The Advantages Of Owning A Suitable Two Wheeler Insurance
Author: mrunal

13. Advantages Of Comparing And Buying Car Insurance Online
Author: Nansi Bhardwaj

14. Ways To Reduce Premium For Life Insurance
Author: Akanksha Agrawal

15. Which Is The Best Life Insurance Policy?
Author: Ritika Shah

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: