123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL Business >> View Article

Parkering Med Leiebil I Italia

By Expert Author: adam leiebilen

Leier du bil i Italia er det greit å vite litt om parkeringsreglene der. Bilkjøring i Italia er jo en del forskjellig fra bilkjøring i Norge. Italienerne er et annet folkeslag og de har også en del forskjellige regler i trafikken. Så om du kjører rundt med en leiebil kan det være en fordel at du har satt deg inn i trafikkregler og parkeringsregler på forhånd.

Generelt sett er det en fordel å leie en liten bil om du skal kjøre og dermed også parkere i storbyer. Har du en liten leiebil er den smidig i trafikken og veldig lett å parkere. Du vil finne masse slike biler i trafikken i Roma og andre storbyer i Italia. Her ser du bilde av en liten hendig leiebil med 2 seter. Kanskje denne er stor nok for deg selv om du skal på møter og har litt bagasje?

Legg merke til den hvite linjen. Den betyr fri parkering. Nærmeste parkeringsskilt vil fortelle deg om du må ha en parkeringsskive for å vise når du ankom med din leiebil. Sett parkeringsskiven godt synlig i vinduet, og la den vise tidspunktet for når du og leiebilen din ankom. Så må du sørge for at du kommer tilbake innen tillatt parkeringstid.

Dette fotoet viser den hvite parkeringslinjen i en gate i Monterchi. Denne parkeringsplassen er gratis. Legg merke til hvor liten plassen er. Da er det en fordel om du har booket en liten bybil med max størrelse som en VW Golf. Den er liten nok for å parkere men stor nok for høy hastighet på motorveien.

Legg merke til at i større byer som Firenze kan hvit linje bety at denne plassen er reservert for lokale innbyggere. Les skiltene når du parkerer din leiebil!

I de fleste områder betyr blå linje betalingsparkering. Du vil finne en betalingsautomat for å kjøpe parkeringsbillett like i nærheten. Legg lappen godt synlig innenfor frontruten. Sjekk betalingsautomaten for mer informasjon. Bildet er tatt i den lille byen Arezzo som forøvrig er en fantastisk fin by å besøke. Har du leiebil er det ikke langt hit fra for eksempel Bologna.

Dersom det ikke er noen hvit eller blå linje er det vanligvis fri parkering. Her er et bilde av parkering av vår leiebil like utenfor Gubbio. Her er ingen linje og da betyr det gratis parkering. Vanligvis er mange steder utenfor byene uten linje og med gratis parkering. Det er jo en fordel for deg som har booket leiebil fra et bilutleiefirma. Ingen linjer - og du kan parkere bilen hvor du vil!

Lykke til med leiebil og parkering i Italia. Det er jo et fantastisk land, og bruker du bilutleie og skaffer deg en liten og parkeringsvennlig leiebil bør du være godt rustet til å kjøre rundt i og finne en grei parkeringsplass i de flest storbyer i landet. God tur!

Leiebilen.no - tilbyr Billig Leiebil og bilutleie fra 600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Alamo, Hertz, Europcar, Sixt, CarTrawler, flyttebil Advantage og Budget. Rimelig leiebil Vi garanterer derfor svrt lave priser! Biler i alle fasonger: Vanlig bil, jeep, sportsbil, luksusbil, van og feriebil.

Total Views : 64Word Count Appx. : 506See All articles From Author

Business Articles

1. Invest In Lighting Fixtures Reasons And Discussions
Author: Arthur Fisher

2. 7 Best Reasons You Need Digital Marketing Services
Author: Farook ummar

3. Diligence Is Necessary For Postmarketing Vigilance Reporting For Medical Device Manufacturers
Author: Event Manager

4. How To Build A Profitable Business Through Strategic Connections
Author: davudobuya

5. Mp Breaking: A News Portal To All The Latest News Update Right To You
Author: Mpbreaking news

6. 5 Reasons To Use Payroll Software
Author: Joseph Wilson

7. How To Build A Profitable Business With Less Stress
Author: davudobuya

8. How To Growing Grow Your Business By Building A Team
Author: davudobuya

9. The Importance Of Hiring Tax Advisors When Preparing A Sales Tax Audit Shield
Author: davudobuya

10. What Are The Benefits Of Consulting A Tax Professional?
Author: davudobuya

11. Accounting Professionals: Are They Necessary?
Author: davudobuya

12. Digital Signage Solutions- An Interactive Guide For The Freshmen
Author: Akhilesh Hurmade

13. Day Translations
Author: menn

14. Here Is How To Make Money With Internet
Author: arvind

15. Earn More Money With Your Website From The Highest Paying Ad Network
Author: arvind

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: