123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL » Business >> View Article

Haglskader Pa Leiebil I Utlandet

By Expert Author: adam leiebilen

Når du leier bil i sydligere strøk regner du med at alt går greit og du ikke får noen problemer. Men uværet kan herje på disse breddegradene, og er du uheldig kan du komme ut for et skikkelig skybrudd med regn og torden og hagl. I Italia, Frankrike og Spania er ikke hagl alltid så små som her hjemme i Norge. Et hagl kan være større enn en ert, i enkelte tilfelle så stor som en golfball og av og til enda større. Kommer du ut for et slikt uvær kan du selvsagt få skade på leiebilen du har skaffet deg fra et bilutleieselskap.

Har du fått slike haglskader på leiebilen din må den vaskes og tørkes slik at en kan inspisere alle lakkerte flater, særlig på tak og panser og flater som vender oppover. Det blir fort små og større buler i platene. Noen kan rettes opp innenfra mens andre må sparkles, slipes og lakkeres.

Kostnadene kan variere men de blir fort opp i 10.000 kr og ofte adskillig mer. Av og til kan slike haglskader nesten ødelegge en bil og gi reparasjonsarbeider for opp mot 100.000 kr. Da kan du være glad for at de aller fleste forsikringer dekker dette. Men vær klar over at du oftest har en egenandel. Den er gjerne på 3.000 - 4.000 kr

Vanlig bilforsikring dekker skader etter haglvær.

Slik kan en leiebil se ut etter haglskade. Den kan selvsagt også være adskillig mer bulkete og ødelagt enn dette. I verste tilfelle kan rutene knuse på grunn av stor hagl.

Det finnes også egne haglskadeforsikringer som du kan tegne. De er ofte bygget opp i moduler, og forsikringstager velger selv størrelse på forsikringssum. Så om du skal være godt forsikret forsikrer du for et høyt beløp. Hvor mye som er med i din haglskadeforsikring varierer mye fra selskap til selskap. Du bør derfor undersøke nøye før du velger selskap og forsikring. Det gjelder å lese papirer og vilkår nøye. Det kan også være klokt å sette opp en oversikt over forskjellene på de forskjellige forsikringspoliser fra ulike forsikringsselskaper, selv om dette kan være litt jobb.

På web kan du også finne websider der du legger inn de forsikringskrav du ønsker, så sendes dette videre til 10-15 forsikringsselskaper og du får dermed tilbud om forskjellige haglskadeforsikringer som du kan sammenligne.

Konklusjonen er at du bør unngå å kjøre dersom det er meldt storm og stor fare for hagl. Ellers kan du ende opp med leiebilen din bakpå lasteplanet til denne italienske hjelpebilen, og du kan få massevis av papirarbeid og problemer i etterkant.

Kjør din leiebil med omtanke og la være å kjøre om det er meldt hagl og storm. Og om du har søkt etter billig leiebil og bilutleie er det ikke sikkert at du har fått med deg den beste forsikringen. Cartrawler gir deg ofte gode tilbud fra mange ulike bilutleiefirmaer.

Leiebilen.no - tilbyr Billig Leiebil og bilutleie fra 600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Alamo, Hertz, Europcar, Sixt, CarTrawler, flyttebil Advantage og Budget. Rimelig Leiebil Vi garanterer derfor svrt lave priser! Biler i alle fasonger: Vanlig bil, jeep, sportsbil, luksusbil, van og feriebil.

Total Views : 67Word Count Appx. : 516See All articles From Author

Business Articles

1. Invest In Lighting Fixtures – Reasons And Discussions
Author: Arthur Fisher

2. 7 Best Reasons You Need Digital Marketing Services
Author: Farook ummar

3. Diligence Is Necessary For Postmarketing Vigilance Reporting For Medical Device Manufacturers
Author: Event Manager

4. How To Build A Profitable Business Through Strategic Connections
Author: davudobuya

5. Mp Breaking: A News Portal To All The Latest News Update Right To You
Author: Mpbreaking news

6. 5 Reasons To Use Payroll Software
Author: Joseph Wilson

7. How To Build A Profitable Business With Less Stress
Author: davudobuya

8. How To Growing Grow Your Business By Building A Team
Author: davudobuya

9. The Importance Of Hiring Tax Advisors When Preparing A Sales Tax Audit Shield
Author: davudobuya

10. What Are The Benefits Of Consulting A Tax Professional?
Author: davudobuya

11. Accounting Professionals: Are They Necessary?
Author: davudobuya

12. Digital Signage Solutions- An Interactive Guide For The Freshmen
Author: Akhilesh Hurmade

13. Day Translations
Author: menn

14. Here Is How To Make Money With Internet
Author: arvind

15. Earn More Money With Your Website From The Highest Paying Ad Network
Author: arvind

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: