123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL >> Business >> View Article

Haglskader Pa Leiebil I Utlandet

By Author: adam leiebilen
Total Articles: 25

Når du leier bil i sydligere strøk regner du med at alt går greit og du ikke får noen problemer. Men uværet kan herje på disse breddegradene, og er du uheldig kan du komme ut for et skikkelig skybrudd med regn og torden og hagl. I Italia, Frankrike og Spania er ikke hagl alltid så små som her hjemme i Norge. Et hagl kan være større enn en ert, i enkelte tilfelle så stor som en golfball og av og til enda større. Kommer du ut for et slikt uvær kan du selvsagt få skade på leiebilen du har skaffet deg fra et bilutleieselskap.

Har du fått slike haglskader på leiebilen din må den vaskes og tørkes slik at en kan inspisere alle lakkerte flater, særlig på tak og panser og flater som vender oppover. Det blir fort små og større buler i platene. Noen kan rettes opp innenfra mens andre må sparkles, slipes og lakkeres.

Kostnadene kan variere men de blir fort opp i 10.000 kr og ofte adskillig mer. Av og til kan slike haglskader nesten ødelegge en bil og gi reparasjonsarbeider for opp mot 100.000 kr. Da kan du være glad for at de aller fleste forsikringer dekker dette. Men vær klar over at du oftest har en egenandel. Den er gjerne på 3.000 - 4.000 kr

Vanlig bilforsikring dekker skader etter haglvær.

Slik kan en leiebil se ut etter haglskade. Den kan selvsagt også være adskillig mer bulkete og ødelagt enn dette. I verste tilfelle kan rutene knuse på grunn av stor hagl.

Det finnes også egne haglskadeforsikringer som du kan tegne. De er ofte bygget opp i moduler, og forsikringstager velger selv størrelse på forsikringssum. Så om du skal være godt forsikret forsikrer du for et høyt beløp. Hvor mye som er med i din haglskadeforsikring varierer mye fra selskap til selskap. Du bør derfor undersøke nøye før du velger selskap og forsikring. Det gjelder å lese papirer og vilkår nøye. Det kan også være klokt å sette opp en oversikt over forskjellene på de forskjellige forsikringspoliser fra ulike forsikringsselskaper, selv om dette kan være litt jobb.

På web kan du også finne websider der du legger inn de forsikringskrav du ønsker, så sendes dette videre til 10-15 forsikringsselskaper og du får dermed tilbud om forskjellige haglskadeforsikringer som du kan sammenligne.

Konklusjonen er at du bør unngå å kjøre dersom det er meldt storm og stor fare for hagl. Ellers kan du ende opp med leiebilen din bakpå lasteplanet til denne italienske hjelpebilen, og du kan få massevis av papirarbeid og problemer i etterkant.

Kjør din leiebil med omtanke og la være å kjøre om det er meldt hagl og storm. Og om du har søkt etter billig leiebil og bilutleie er det ikke sikkert at du har fått med deg den beste forsikringen. Cartrawler gir deg ofte gode tilbud fra mange ulike bilutleiefirmaer.

Leiebilen.no - tilbyr Billig Leiebil og bilutleie fra 600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Alamo, Hertz, Europcar, Sixt, CarTrawler, flyttebil Advantage og Budget. Rimelig Leiebil Vi garanterer derfor svrt lave priser! Biler i alle fasonger: Vanlig bil, jeep, sportsbil, luksusbil, van og feriebil.

Total Views: 84Word Count: 516See All articles From Author

Business Articles

1. Three Advantages Of Enterprise Content Management Software That Proves Helpful For The News Agencies
Author: Unknown Member

2. Get Ready For The Trips With Wholesale Straight Tuck Boxes
Author: Kashif Aftab

3. Connect With The Right Prospective Tenants With Easy Tenant Screening Tool
Author: Lee Wood

4. Excel Tricks And Shortcuts For Accountants Are Finally Here!!
Author: Lunna Walker

5. Some Useful And Realistic Ways To Get Money Online Without The Hazards Of Additional Investment
Author: Osemudiamen Okoh

6. How Mcr World Is Helpful In Accomplishing Your Goals In The Stock Market
Author: mcrworld knowledge corner

7. Dlf Mall Of India-greatest Enjoyable Place To Visit In Noida
Author: DLF Mall of India

8. Our Every Product Comes With Our 100% Satisfaction Guarantee
Author: For more details:- hiking store, hiking accessori

9. Marquee Tent Hire Is The Best Option For Those Who Wish To Add A Different Taste For Their Parties
Author: John Jackson

10. Folding Sitting Stool With Carrying Handle
Author: For more details on our products and services, p

11. Manufacturer And Supplier Of Best Quality Polypropylene Multifilament Yarn In Aurangabad
Author: Shreeram Industries

12. Manoeuvring Forklifts For Safety
Author: Alvira Khan

13. Advocaat Bedrijf
Author: interius

14. Armchairs And Sofas For Children
Author: kotee.shop

15. Nick Lynch, Cpt
Author: For more details on our products and services, p

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: