123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

220-701 Text Questions & Answers

Profile Picture
By Author: iris
Total Articles: 286
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

31. Which of the following components are included in a typical laser printer maintenance kit? (Select THREE).

A. Image drum

B. Paper pickup rollers

C. Fuser

D. Duplexer

E. Toner

F. Transfer roller

Answer: BCF A+ Exams

32. Which of the following are valid ports for printing over a network? (Select TWO).

A. USB 001

B. \\computername\sharename

C. SNMP

D. IP_ip_address

E. IEEE 1394

Answer: BD

33. A computer is overheating but the fans are not obstructed and there is no dust on the components or heatsinks. The MOST likely cause of the overheating is that: (Select TWO).

A. there are not enough fans.

B. the case is too small.

C. the processor is too fast.

D. one or more fans are inoperable.

E. the memory is defective.

Answer: AD

34. To lengthen the life of computer hardware, it is BEST to perform which of the following actions on a routine basis?

A. Degauss the display and drives.

B. Clean out the dust with compressed air.

C. ...
... Defragment the hard drive weekly.

D. Clean out the dirt with a damp rag.

Answer: B

35. Which of the following is the BEST way to remove a USB device on a laptop computer?

A. Remove hardware in Control Panel.

B. Stop the device, and then remove from laptop.

C. Turn off the laptop, and then turn off the device.

D. Remove the driver from Device Manager.

Answer: B

36. Which of the following registry keys store data about all accounts on the machine?

A. HKEY_ CURRENT_USER

B. HKEY_USERS

C. HKEY_CURRENT_CONFIG

D. HKEY_LOCAL MACHINE

Answer: B

37. When trying to print, a balloon in the system tray indicates a print job has failed to print. Which of the following is the MOST likely cause?

A. The printer does not recognize the font type.

B. The paper needs to be replenished.

C. The computer needs to upload the print job.

D. Printer firmware needs to be updated.

Answer: B CompTIA A+ certification

38. A user has asked for a technician to update the device drivers for their modem on a Windows XP system. The technician has the correct, updated drivers, but is unable to successfully install the drivers. Which of the following would be the MOST likely cause of the problem?

A. The high encryption package is not installed.

B. The modem is not functioning properly.

C. The account does not have permission to install drivers.

D. The modem is not recognized in Device Manager.

Answer: C

39. Which of the following is a hazard associated with improper disposal of a CRT?

A. Electromagnetic Interference (EMI)

B. Mercury

C. Lithium

D. High vacuum

Answer: B

40. While working inside of a desktop computer, a technician finds a wire with insulation damage from rubbing up against a cooling fan. Which of the following should be used to repair the wire free Microsoft practice tests?

A. Electrical tape

B. Masking tape

C. Duct tape

D. Wire nut

Answer: A

Total Views: 538Word Count: 434See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. How Chandigarh's Growing Business Ecosystem Is Supporting Business Analytics Careers
Author: Anusha

2. Oscp Certification Guide: Exam, Cost, Training, And Career Value
Author: Passyourcert

3. How To Pass The Asis Cpp Exam On Your First Try: Training Tips & Strategies
Author: Passyourcert

4. Top Things To Consider Before Choosing An Online Bca Course
Author: Grass Solution

5. Hair Growth Clinic In Anna Nagar – Advanced Solutions For Healthy And Strong Hair
Author: MAHESH

6. Who Is Eligible For An Honorary Doctorate?
Author: UniversityGuru

7. What Is Search Engine Optimization? Everything You Need To Know About Seo In 2026
Author: Rohit Shyam

8. Invisalign In Velachery – The Modern Way To Straighten Your Teeth Comfortably
Author: ivar

9. Digital Smile Design In Chennai – The Future Of Personalized Cosmetic Dentistry
Author: ivar

10. Cosmetic Smile Design In Chennai – Transform Your Smile With Advanced Cosmetic Dentistry
Author: ivar

11. Ai Agents With N8n Training | Ai Agents Course Online
Author: Vamsi Ulavapati

12. Agentic Ai With Copilot Studio Online Training | Agentic Ai
Author: Visualpath

13. Azure Data Engineer Training Online | Course In Ameerpet
Author: naveen

14. Is Bicsi Data Center Design Consultant Dcdc Certification Worth It In 2026?
Author: Passyourcert

15. Join Nda Coaching With Schooling In Pune And Achieve Your Defence Dream
Author: Delhi Career Group

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: