123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL >> Education >> View Article

220-902 Exam Certification

By Author: Peter Baumann
Total Articles: 37

Question: 1

A technician is fixing a very slow computer. Antivirus and Malware programs have been run, and some detections have been removed. After running Disk Cleanup, the system still seems to be slow, especially with multiple programs running. Which of the following should the technician do NEXT?

A. Run CHKDSK
B. Manually erase all cookies
C. Go back to the latest restore point
D. Run defrag

Answer: D

Question: 2

Which of the following is the command line entry to start an archive or restore a process on a Windows XP computer?

A. RECOVER
B. REPLACE
C. NTBACKUP
D. COPY

Answer: C

Question: 3

A technician receives a report that the pages coming out of a laser printer are smearing when touched. Which of the following components should the technician check FIRST to resolve this issue?

A. Drum
B. Fuser
C. Pickup roller
D. Corona wire

Answer: B

Question: 4

A technician is working on a user’s PC. After testing the theory of the cause, which of the following could the technician perform NEXT? (Select TWO).

A. Resolve issue
B. Inform user
C. New theory or escalate
D. Document issue
E. Verify system functionality

Answer: A, C

Question: 5

A technician responds to a hardware issue with a server. The technician discovers that one of the hard drives in the server has failed. The server is set up in a RAID 1 configuration. Which of the following steps would the technician perform NEXT?

A. Remove the hard drive and back up the data
B. Run CONVERT on the hard drive
C. Reboot the server
D. Swap hard drive and rebuild array

Answer: D

Question: 6

When removing the top case from a laptop, which of the following, besides hand tools, should a technician have on hand to assure correct disassembly and reassembly? (Select TWO).

A. A multimeter and a toner probe.
B. A large cloth to spread the screws and disassembled parts on.
C. A writing pad for documentation and a marker to label cables.
D. A manufacturer’s technical manual for the model of the laptop.
E. A container with separated areas to store different size screws.

Answer: D, E

Question: 7

A user states that when they logon to their computer sometimes they get an IP conflict error. The user computer is configured with a static IP. Which of the following is the problem?

A. Duplicate IP exist on the network
B. DHCP server needs to be rebooted
C. Network adapter driver needs to be updated
D. Bad network adapter

Answer: A

Question: 8

A user has recently installed Windows 7 on a computer. They ran Windows updates, updated the firmware and installed a printer. The user accessed a P2P application and now they are getting a large amount of browser pop-ups. Which of the following is MOST likely the cause of the pop-ups?

A. Phishing
B. Malware
C. Proxy redirect
D. Firmware

Answer: B

Question: 9

Users are reporting that their laser printer is picking up multiple pages. The printer has very high utilization. Which of the following should be performed to resolve this issue?

A. Use a maintenance kit
B. Calibrate the printer
C. Replace the toner
D. Replace the fuser

Answer: A

Question: 10

A PC is powering on but the only activity a technician can see is spinning fans. Which of the following components would MOST likely be at fault for such a condition? (Select TWO).

A. SATA controller
B. CPU
C. Memory
D. Hard drive
E. Sound card

Answer: B, C

Question: 11

A technician is instructed to configure a new workstation to boot the OS from the network. The technician must enable which of the following FIRST?

A. PXE
B. WOL
C. WiFi
D. UPNP

Answer: A

Question: 12

A technician is troubleshooting a PC with multiple volumes. To verify which are active and assigned drive letters, the technician should use the LIST function of which of the following commands?

A. extract
B. diskpart
C. bootrec
D. chkdsk

Answer: B

Question: 13

When using Microsoft Windows 8.1 Operating System, which of the following features allows scripts and snippets to run?

A. One Drive
B. XP Mode
C. Power Shell
D. Windows Firewall

Answer: C

Question: 14

A PC technician notices that the printers deployed via a new Group Policy are not showing up on the workstation. Which of the following commands should be run on the PC?

A. extract
B. robocopy
C. gpupdate
D. tasklist

Answer: C

Question: 15

A technician is tasked with installing Windows on numerous network PCs. Which of the following is the QUICKEST method for getting a standard configuration to the PCs?

A. Prebuilt image using PXE
B. Single solid state/flash drive with answer file
C. Hot swappable image drive
D. Internal hard drive partition with the image

Answer: A

Question: 16

A user prefers an external monitor, mouse, and keyboard for a laptop. The user does not want to use the built-in screen; however, when the laptop lid is closed, it goes into sleep mode. Which of the following Control Panel items can be used to disable this feature?

A. Action Center
B. System
C. Display Settings
D. Power Options

Answer: D

Question: 17

A technician is remotely connecting to a workstation using SSH to transfer a security hotfix. Which of the following command line tools would the technician use to create a directory to store the hotfix?

A. dir
B. rd
C. cd
D. md

Answer: D

Question: 18

A small office experiences frequent power outages. Upon rebooting the Windows workstations after each power outage, users report the inability to open shared files. Which of the following MUST a technician configure to resolve this issue in the future?

A. Check the “Reconnect at logon” checkbox for the mapped network drive
B. Connect all computers in the office to UPS devices
C. Re-map the mapped network drive with the domain administrator account
D. Replace the hard drives on the file server hosting the shared files

Answer: A

Question: 19

Which of the following updates should be performed on a regular basis to ensure the OS has the latest security patches?

A. Anti-malware updates
B. Driver updates
C. Windows updates
D. Firmware updates

Answer: C

Question: 20

A technician is trying to install Windows on a computer. The install process reports there are no storage devices available, but the BIOS shows a hard drive is installed. Which of the following does the technician need to do?

A. Create a primary partition
B. Use NTFS
C. Enable PXE
D. Install third-party drivers

Answer: D

Question: 21

A customer with a PC has requested assistance setting up Windows 7 parental controls within the web browser. The customer would like to limit how much time a child can spend on a particular website. Which of the following tabs under Internet Options will allow the user to create those settings?

A. Privacy
B. Advanced
C. Security
D. Content

Answer: D

Question: 22

A technician is performing a clean install of Windows on a new hard drive from a factory DVD, but the computer does not recognize the optical disc. A “non-system disk or disk error” is observed. Which of the following should the technician do FIRST?

A. Update the motherboard firmware
B. Check the cables
C. Replace the optical drive
D. Check the BIOS setting

Answer: D

Question: 23

An administrator has a new workstation that has been loaded with the Windows OS and configured with the proper IP settings. The workstation needs to be added to the corporation’s domain. Which of the following utilities will the administrator access to configure this setting?

A. System Properties
B. System Information
C. System Protection
D. System Management

Answer: A

Question: 24

A technician is attempting to remove malware from a customer’s workstation. Which of the following Control Panel utilities should the technician use?

A. Folder Options > View hidden files
B. System > Performance
C. Display Settings > Refresh rate
D. Internet Options > Privacy

Answer: A

Question: 25

Which of the following should be used to ensure that a Windows OS is functioning optimally?

A. Driver updates
B. Scheduled backups
C. Application updates
D. Restore points

Answer: A

Question: 26

A technician needs to log into a user's computer to fix the user's corrupt local profile. Which of the following connectivity tools will allow the technician to connect to the user’s computer?

A. Remote Assistance
B. Virtual Private Network
C. Computer Management
D. Remote Desktop

Answer: D

Question: 27

An end user needs to completely re-install Windows 7 on a home computer but it did not come with any OS discs. How would a technician accomplish this?

A. Recovery partition
B. Primary partition
C. System restore
D. System refresh

Answer: A

Question: 28

A user is unable to find the preferred default network printer in the printers list in the user profile. Which of the following is the FIRST step that should be taken?

A. Map printer
B. Reboot computer
C. Check to see if printer is turned on
D. Log in as a different user and see if printer is mapped

Answer: A

Question: 29

A technician needs to perform a backup while a system is running. Which of the following services allows this task to be accomplished?

A. Robocopy
B. Shadow copy
C. Xcopy
D. System restore

Answer: B

Question: 30

A technician has been tasked with loading the operating system on every PC with a blank hard drive on a network. The technician wishes to install the operating system with minimal physical interaction with the PCs. Which of the following is the BEST way to accomplish this?

A. Clone the operating system from an image onto optical media.
B. Use the original software media to load the operation system on every PC.
C. Set up a central image that the PCs can load from a PXE boot.
D. Create an image and copy it from a USB drive using an unattended answer file.

Answer: C

Question: 31

A technician is navigating through a Windows OS via command prompt. The technician needs to display the content of a folder. Which of the following is the BEST option for accomplishing this task?

A. dir
B. ls
C. rd
D. cmd

Answer: A

Question: 32

A network administrator needs to connect to resources from an offsite location while ensuring the traffic is protected. Which of the following should the administrator use to gain access to the secure network?

A. SSH
B. VPN
C. SFTP
D. RDP

Answer: B

Question: 33

A user states that when typing in directions on a navigation website, the map is not viewable in a newer web browser. The technician runs updates to Java, but is still unable to view the map. The technician should change which of the following Internet Options?

A. Compatibility view
B. Manage add-ons
C. Clear browser cache
D. Pop-up blocker

Answer: A

Question: 34

A technician is working on a PC that utilizes a RAID array for operation. The user of the system has reported that random files are becoming corrupted on creation with no pattern to the activity. One drive in the array is likely failing and causing the read/write failures. Which of the following types of RAID is MOST likely in use?

A. RAID 0
B. RAID 1
C. RAID 5
D. RAID 10

Answer: A

Question: 35

A user is trying to access an application on their home machine from work. The user sets up port forwarding on their router but is still unable to connect to the application. Which of the following should be the user’s NEXT step in resolving this issue?

A. Configure Wake-on-LAN for the NIC on the Work PC
B. Configure a firewall exception on the Home PC
C. Switch the Work PC network from “Work” to “Home”.
D. Disable the Windows firewall on the Home PC

Answer: B

Question: 36

The customer reports their PC freezes up everyday around the same time. Which of the following utilities would be BEST to check for any error codes?

A. Windows Updates
B. Task Scheduler
C. Event Viewer
D. Performance Monitor

Answer: C

Question: 37

A user is looking for the Application Data directory in their profile but cannot see it. Which of the following Control Panel options would correct this?

A. System
B. Display
C. User Accounts
D. Folder Options

Answer: D

Question: 38

A user has downloaded and installed a browser add-on that causes the browser to hang. The PC has very slow system response when rebooted. Which of the following should a technician do to troubleshoot this problem?

A. Run System Restore, update antivirus program, and run an antivirus scan.
B. Remove all Internet temporary files, run an antivirus scan, and reboot using Last Known Good Configuration.
C. Remove all temporary files, turn off System Restore, update and run an antivirus scan.
D. Run an antivirus scan, Run Disk Cleanup, and reboot into Safe Mode.

Answer: C

Question: 39

A large magnet is placed too close to a CRT monitor. Which of the following will MOST likely occur?

A. Dead pixels
B. Flickering image
C. No image on screen
D. Distorted image

Answer: D

Question: 40

After being relocated to an enclosed position under a desk, a computer experiences intermittent shutdowns. Which of the following conditions is MOST likely the cause?

A. Power surges
B. Overheating
C. APIPA addressing
D. RF interference

Answer: B

Total Views: 16Word Count: 2195See All articles From Author

Education Articles

1. Can You Earn Your Pennsylvania Real Estate License Online?
Author: Edmund Brunetti

2. Artificial Intelligence: The Next Big Thing Is Already Here
Author: dibyaprakash

3. Why Sap Mm Become The Backbone Of Business?
Author: Vaisakh Bharaz

4. Glimpse Of The Benefits Of Security Training Program
Author: multisoft

5. Do You Have What It Takes To Be A Lawyer?
Author: Sukanta Singha

6. Essential Factors That Can Help You To Choose A Good Tuition Centre
Author: Hayden Bowden

7. Systematic Planning And Assistance Provided By Study Abroad Consultants
Author: Tyler Conley

8. Best Digital Marketing Training Institute In Chandigarh Mohali Panchkula.
Author: ThinkNEXT

9. Ias Coaching In Lucknow To Help The Candidates Prepare For The Most Prized Job
Author: AkanshaSingh

10. Delhi Is Fun- Seeing Delhi With Your Toddler
Author: Nitn Saini

11. How To Prepare And Crack Clat - Law Entrance Exam 2018
Author: Deepak

12. How Good Is Snap As An Mba Entrance Examination?
Author: Mohan Patil

13. Top Reasons Why Children Refuse To Go To School
Author: Ogburn Online School

14. Junit Annotations In Selenium Web Driver
Author: Siyaram Ray

15. Best Spoken English, Pte, Ielts, Toefl Classes In Chandigarh Mohali India.
Author: ThinkEnglish

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: