123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL >> Education >> View Article

1y0-202 Test

By Author: Peter Baumann
Total Articles: 27

Question: 1

Scenario: A Citrix Administrator needs to add a new application to an existing XenDesktop Delivery Group. The application must only be available to the Human Resources (HR) user group.
How could the administrator meet the requirements of the scenario?

A. By creating a new Group Policy Object and setting security to the HR user group
B. By editing the application in Citrix Studio and limiting the visibility to the HR user group
C. By creating a new Citrix HDX Policy in Citrix Studio and filtering the policy to allow access to the HR user group only
D. By creating a new application folder in Citrix Studio for the HR user group and moving the application to the new folder

Answer: B

Question: 2

Scenario: A Citrix Administrator must provide a new application to 50 users and wants to use the most cost-effective application delivery method. These users perform well-defined tasks and do NOT require personalization or offline access to applications.
What type of application delivery method should the administrator consider?

A. Persistent virtual desktops
B. Hosted Server OS machine
C. Virtual machine hosted apps
D. Locally streamed virtual hard disk

Answer: B

Question: 3

Scenario: A Citrix Administrator has deployed 2000 Desktop OS machines in a call center environment. The call center is segmented into three shifts that span the full 24-hour day. The Desktop OS machines are deployed as non-persistent Desktop OS machines with Provisioning Services. The administrator needs to increase the RAM allocated to each Desktop OS machine by 1 GB.
What should the administrator do to add the memory to each Desktop OS machine in this environment?

A. Increase the memory of the Master Target Device inside the Provisioning Services Console.
B. Use PowerShell cmdlets on the Delivery Controller to set the Desktop OS machine settings for a specific Machine Catalog.
C. Update the template in the hosting infrastructure. In Citrix Studio, select the Machine Catalogs node, select the machine catalog in the results pane, and click Update Machine.
D. Create new virtual machines with the XenDeskop Setup Wizard using the updated hosting template. Once all Delivery Groups have been migrated to the new catalog, delete the existing Desktop OS machines.

Answer: D

Question: 4

Scenario: A Citrix Administrator installed AutoCAD 2014 on a vDisk image and asked users to test the application. Users are reporting that the application is NOT available on their Desktop OS machines. The administrator started a test machine and verified that the application is there.
What should the administrator do to allow the users to see the application?

A. Promote the vDisk.
B. Restart the target devices.
C. Change the vDisk access mode to Private.
D. Change the target device type to Production.

Answer: B

Question: 5

Scenario: An application that renders locally and creates a large number of temporary files on the local drive is installed on the Desktop OS machines. A Citrix Administrator creates a vDisk in Private mode with this application installed. The administrator is in the process of updating a vDisk from Private mode to Standard mode and needs to determine the write cache type.
Which cache type would provide the best performance?

A. Cache on server
B. Cache on device hard drive
C. Cache on device hard drive encrypted
D. Cache in device RAM with overflow on hard disk

Answer: D

Question: 6

Scenario: A user's Desktop OS machine with Personal vDisk (PvD) is unresponsive. The user needs to access applications installed on the PvD urgently, due to an important deadline.
How could a Citrix Administrator resolve this issue?

A. Use Citrix Director to reset the PvD.
B. Use Citrix Studio to restore the user's initial settings.
C. Run the ctxpvd.exe command on the user's system.
D. Run a PowerShell cmdlet to restore the user's PvD to a new virtual machine.

Answer: D

Question: 7

Which policy must a Citrix Administrator modify on the NetScaler to allow mobile devices to connect to a XenDesktop environment where two-factor authentication is NOT used?

A. LDAP
B. Session
C. Authentication
D. Traffic Domain

Answer: B

Question: 8

Which session configuration on a NetScaler Gateway must a Citrix Administrator set to provide a secure connection to the servers running XenDesktop?

A. ICA Proxy On
B. Clientless Access Off
C. Default Authorization action
D. Single Sign-On to web applications

Answer: A

Question: 9

Scenario: A company, OrgA, has an existing XenDesktop site and recently acquired another company, OrgB. OrgB also has an existing XenDesktop site and multiple thin clients deployed using the online plug-in. OrgA wants all employees to use the current OrgA StoreFront store.
Which two changes in StoreFront must a Citrix Administrator make to meet the requirements of the scenario? (Choose two.)

A. Enable Remote Access.
B. Export the Multi-store Provisioning file.
C. Add the FQDN or IP address of the Delivery Controller in OrgB to the existing store.
D. Create a new store using the FQDN or IP address of the Delivery Controllers in OrgA and OrgB.
E. Go to the specific store on the StoreFront servers and enable the 'Configure XenApp for Services Support' feature.

Answer: C, E

Question: 10

Scenario: A Citrix Administrator discovers that there has been a security breach that requires all users to change their password. However, users are NOT able to change their password through StoreFront.
What should the administrator do to allow for password changes?

A. Allow users to change passwords at any time.
B. Allow users to change expired passwords only.
C. Enable the password expired warning notification period.
D. Enable the password change feature on the NetScaler Gateway.

Answer: A
Question: 11

Scenario: A Citrix Administrator updates all of the machines within a Delivery Group. After the update, an application stops working. The IT manager tells the administrator to revert all machines to the previous image.
How should the administrator revert all machines to the previous image?

A. By selecting 'Rollback machine update' for the Delivery Group
B. By deleting the snapshot associated with the template virtual machine
C. By selecting 'Rollback machine update' for the Session Machine Catalog
D. By deleting the difference disks of the virtual machines within the Delivery Group

Answer: C

Question: 12

Scenario: A Citrix Administrator creates a new Desktop OS machine master image for the Marketing team. The administrator attempts to provision 25 Desktop OS machines using Machine Creation Services, but the process fails.
Which component must the administrator install to resolve the desktop provisioning failure?

A. Citrix Scout
B. Hypervisor tools
C. Virtual Delivery Agent
D. End User Experience Monitor

Answer: C

Question: 13

Scenario: A Citrix Administrator configures a profile management policy in Citrix Studio for the members of a particular organizational unit (OU). The administrator must verify that the filter is applied correctly to the newly created policy.
How could the administrator verify that the filter is correctly applied?

A. Using the Modeling Wizard
B. Using a Policy Template Comparison
C. Running rsop.msc on the Delivery Controller
D. Running gpresult /v from the command line

Answer: A

Question: 14

Scenario: Newly hired employees report they are NOT able to connect to their Desktop OS machines. Some of the employees have provided screenshots that show an error message indicating that no license is available. The license console shows that all device/user licenses have been allocated. Three weeks ago the company sold a subsidiary, freeing up 100 licenses, so the IT team is certain that licenses are available.
Which command-line interface utility should a Citrix Administrator use to address this issue?

A. lmdiag.exe
B. lmdown.exe
C. udadmin.exe
D. lmadmin.exe

Answer: C

Question: 15

A Citrix Administrator must limit the Helpdesk team supporting Human Resources (HR) to only manage and view resources for the HR department.
Which two steps must the administrator complete within Citrix Studio to meet the requirements of the scenario? (Choose two.)

A. Apply the custom filter to the HR Helpdesk team.
B. Remove all current roles for the HR Helpdesk team.
C. Remove all current scopes for the HR Helpdesk team.
D. Create a new custom role and link it to the HR Helpdesk team.
E. Create a new custom scope and link it to the HR Helpdesk team.

Answer: C, E

Total Views: 19Word Count: 1331See All articles From Author

Education Articles

1. Planning A Career In Law? We Suggest You Read This First!
Author: Sukanta Singha

2. Ball Pen Or Gel Pens: The Choice Is Yours!
Author: elkospen

3. 7 Reasons Why Patent Consultant Is The Right Career For You
Author: Giip

4. Cissp Drill Kits
Author: Peter Baumann

5. Get Iot Training Online To Thrive In Existing Iot Space
Author: sunitha

6. Digital Marketing Course
Author: Lakshmi

7. Detailed Description About Java Multithreading
Author: Infocampus is a best java training institute loca

8. Significance Of Sap Fico In The Growth Of Business
Author: tyrion william

9. What All Do You Need To Know About Payday Loans And Its Application Process?
Author: moneyinminutes

10. 220-902 Exam Certification
Author: Peter Baumann

11. Choose Digital Marketing Over Traditional Method
Author: Vijay Kulkarni

12. Benefits Of Temporary Employment
Author: Weston Barnes is a write and an avid reader. When

13. Multithreading In Java
Author: Firstenquiry is an institute that provides Advanc

14. An Overview On Oracle Hyperion Training
Author: Multisoftssysytems

15. Requirements To Study In Spain
Author: vasuki

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: